•    
  Planetpositioner
  19-Jan-2018, 07:24 UT/GMT
  Sol299'44"20s19
  Måne2324'21"14s27
  Merkur1119'14"23s28
  Venus133'16"20s51
  Mars2532'31"18s24
  Jupiter1943'38"16s37
  Saturn328'59"22s30
  Uranus2441'28"9n03
  Neptun1222'37"7s45
  Pluto1924' 5"21s37
  Sand Månek.1454'20"16n22
  Chiron2513' 9"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Dionne Warwick [Adb], født 12 December 1940
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du er tilbøjelig til at være realistisk i din håndtering af praktiske sager, vil du sandsynligvis vinde en hel del ved nogle af de øvrige energier, som er virksomme i dit liv i de kommende tolv måneder. Et muligt fokus vil sandsynligvis ligge på kommunikation og transaktioner på alle niveauer, og dette kan hjælpe dig med at udvikle nye færdigheder og danne dig et klart overblik, når det gælder indførelsen af nogle vigtige ændringer i din daglige tilværelse. Rejser og bevægelse kan optage meget [...]

Forvirring og ubeslutsomhed

prog. Merkur kvadrat Merkur: Slutningen af marts 2018 indtil midten af marts 2020

[..] I øjeblikket har du muligvis behov for masser af tid og plads til at gå dine indre antagelser og meninger om tilværelsen, samt din måde at kommunikere med andre på efter i sømmene. Dine holdninger ændrer sig, og du har måske brug for at være mere fleksibel [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] En smule tålmodighed og forsigtighed vil være utrolig gavnligt i de kommende tolv måneder, hvor du vil kunne springe for højt og for tidligt eller ignorere personlige ansvarsområder, som du burde tage vare på. I løbet af denne periode kan rigtig mange [...]

Højt humør

Jupiter konjunktion Mars: Begyndelsen af december 2017 indtil slutningen af august 2018

[..] Denne energi er konstruktiv og kreativ, og hvis du kan kanalisere den ind i bestemte projekter og aktiviteter - især af en type, som er forbundet med udviklingen af nogle færdigheder, som kan give dig en større kompetence og autonomi i hverdagen - så kan du måske udrette [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Overfølsomhed

prog. Venus kvadrat Måne: Begyndelsen af august 2018 indtil midten af marts 2020

[..] Du er ved at modnes rent følelsesmæssigt, og selvom du måske hader det, så kan du blive nødt til at indse, at tiden er inde til at slippe visse følelsesmæssige støtteforanstaltninger og udvikle større selvberoenhed. Du er generelt tilbøjelig til at stole på din evne til [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Ændring af livsbane

Uranus konjunktion prog. MC: Begyndelsen af juni 2016 indtil midten af marts 2019

[..] Men det kan betyde, at du har nået et punkt, hvor dine tidligere forpligtelser er blevet opfyldt så meget, som det nu er menneskeligt muligt, og nu har du din frihed til at gå videre til en livsform, som egner sig bedre for dig som individ. Hvis dette er tilfældet, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Lyse ideer

Jupiter konjunktion Merkur: Midten af november 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Du kan også være tilbøjelig til at stille nogle vigtige spørgsmål om betydningsfulde emner, for du er i stand til at hæve dig op over dine øjeblikkelige oplevelser og undersøge den dybere mening bag menneskelige relationsmønstre. Måske føler du dig også specielt 'heldig' [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

At få idealerne til at fungere i verden

Saturn trigon Jupiter: Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] På det kreative område vil du måske opdage, at dine tekniske færdigheder og evner bliver bedre, fordi du besidder den nødvendige tålmodighed til at afpudse og forfine det, du skaber. Dette kan blive en højst produktiv, om end måske mindre spændingsfyldt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Vejen til selvindsigt

Chiron trigon Pluto: Begyndelsen af maj 2018 indtil begyndelsen af februar 2021

Du vil i denne tid kunne opdage nogle dybder hos dig selv, som udfordrer dine vante forestillinger og din overbevisning om, hvem du er, og hvad dit liv handler om. I øjeblikket er din mulighed for indsigt sandsynligvis meget stor, og udrustet med en sådan viden vil [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt