•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 17:03 UT/GMT
  Zon01'58"0n01
  Maan92'39"9n39
  Mercurius1633'10"9n18
  Venus172' 9"5n52
  Mars143'23"23s30
  Jupiter230'51"r17s20
  Saturnus829'35"22s17
  Uranus2652'31"9n52
  Neptunus1432'23"6s56
  Pluto211'11"21s28
  Ware Knoop1356' 8"r16n39
  Cheiron2824'17"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Gale Anne Hurd [Adb], geboren op 25 oktober 1955
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Gale Annes geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Gale Anne al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat deze intuïtie verbonden is met wat zij op creatief gebied allemaal kan, en met de drang om zichzelf te uiten, zou dit haar in haar jeugd afkappen haar later als volwassene veel verdriet en frustratie bezorgen. Soms kan Gale Anne anderen boos maken, omdat zij op een

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Gale Annes innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Hoewel het lijkt alsof Gale Anne zich net zo thuis op de wereld voelt als alle andere kinderen, hoort zij eigenlijk pas echt thuis in een wat ijlere, meer etherische sfeer. Zij is een kind dat over veel verbeeldingskracht beschikt, en zich misschien wel nooit helemaal [...]

[..] Het is een plek die zij onophoudelijk bevolkt met ridders op witte paarden, met prinsessen in torens, met draken en tovenaars, en met al die andere archetypische figuren uit mythen en sprookjes. Als de gewone, alledaagse werkelijkheid haar mythische visie op het leven begint [...]

Verborgen trekjes

[..] Sterke wilskracht en intense verlangens leiden onvermijdelijk tot conflicten en competitie met haar ouders en haar broertjes of zusjes, en Gale Anne, zachtaardig en vreedzaam als zij van nature is, heeft aan dat soort ruzies vermoedelijk een grote hekel. Het is dus waarschijnlijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij is levendig, intelligent en nieuwsgierig, en daarom mogen haar onderzoekende geest en haar gretigheid om iedereen die haar na aan het hart ligt van binnen en van buiten te leren kennen, nooit bekritiseerd of onderdrukt worden. Liefde, die zich alleen maar uit in plichtsgetrouwe [...]

[..] Het is te hopen, dat Gale Annes moeder ook een warme belangstelling heeft voor hoe het met haar dochter op school gaat en wat zij verder voor schoolopleiding moet volgen ­ ook als haar eigen leven en achtergrond het praktische onmogelijk maakten dat ze zelf een opleiding [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst