•    
  Planetpositioner
  22-Feb-2018, 19:03 UT/GMT
  Sol46'19"10s00
  Måne274'19"14n29
  Merkur831'41"9s52
  Venus1447'33"7s19
  Mars1633'28"22s23
  Jupiter2254' 1"17s22
  Saturn650'15"22s23
  Uranus2539'28"9n25
  Neptun1333'45"7s18
  Pluto2027'45"21s30
  Sand Månek.1447'37"r16n24
  Chiron2653'16"1n56
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jomanda [Adb], født 5 Maj 1948
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Vædderen *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 10. hus *Månen i 8. hus *Solen i 9. hus *Venus i 10. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 5 Maj 1948 kl. 13:00 i Deventer, Netherlands.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Vædder.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Tyren, Månen i Vædderen

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Vædderen. Nogle af dine mest fremtrædende træk er vedholdenhed, stædighed og praktisk sans. Du er ambitiøs og ønsker at opnå varige ting i livet. I din søgen efter sikkerhed tager du altid udgangspunkt i en solid basis. Men forandringer, uforudsete hændelser og reformer kan true din stabilitet.

Du ræsonnerer klart og følger nogle afgrænsede og acceptable tankemønstre. Du er varmhjertet og venlig og meget tålmodig, når du møder modgang, og du føler hurtigt sympati for andre mennesker. Men når noget udfordrer din tålmodighed, kan du have tendens til at blive voldsom uden forudgående varsel.

På et tidspunkt i dit liv vil du utvivlsomt arrangere og lede et betydningsfuldt foretagende og opnå en fremtrædende position.

Nøglen til en bedre helstøbthed ligger i at skabe harmoni mellem din materielle målsætning og din personlige rolle.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 10. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 10. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Du er meget optaget af at få succes. Succes eller nederlag vil formentlig afhænge af din egen viljestyrke.

Du besidder evnen til at udføre vellykkede forretningsopgaver i forbindelse med kommissioner eller handel; din erhvervsbeskæftigelse vil være varieret, og i mange tilfælde vil du have flere forskellige jobs samtidig.

I forretningsanliggender vil du have tendens til ikke at være alt for faktuel. Du udtrykker dig flydende, og du har klæbehjerne. Anvend disse egenskaber i din praktiske tilværelse, og du vil få succes.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

til top

Solen i 9. hus

Solen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at dit egentlige selv er tiltrukket af højere tankeplaner. Desuden antyder det, at dine vigtigste erkendelser vil opstå gennem ren tænkning.

Du vil have tendens til at gro ved hjælp af dit højere sinds funktioner, hvor du efter megen stræben vil kunne opdage selvudtrykkets magt og kreative princip.

Du er i besiddelse af et ret asketisk sindelag, er frygtløs, fuld af selvtillid og stærkt analytisk anlagt.

I forbindelse med livets hændelser vil du have tendens til at få succes i forhold, som har at gøre med lovgivning, religion og muligvis fremmede lande.

til top

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.

til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jomanda [Adb] (kvinde)
født den 5. maj 1948 lokaltid: 13:00
i Deventer, NETH U.T.: 12:00
6e10, 52n16 sid. tid: 03:17:43

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 14°53'03 i hus 9 direkte
Måne Vædder 2°19'08 i hus 8 direkte
Merkur Tyr 22°17'52 i hus 10 direkte
Venus Tvilling 28°37'30 i hus 10 direkte
Mars Løve 25°01'25 i hus 12 direkte
Jupiter Skytte 28°18'57 i hus 4 retrograd
Saturn Løve 16°03'20 i hus 12 direkte
Uranus Tvilling 23°53'25 i hus 10 direkte
Neptun Vægt 10°45'29 i hus 2 retrograd
Pluto Løve 12°34'45 i hus 12 direkte
Sand Måneknude Tyr 14°04'35 i hus 9 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 1°45'49
2.Hus Jomfru 21°37'02
3.Hus Vægt 17°46'54
Imum Coeli Skorpion 21°51'01
5.Hus Stenbuk 0°43'36
6.Hus Vandbærer 4°46'48
Descendant Fisk 1°45'49
8.Hus Fisk 21°37'02
9.Hus Vædder 17°46'54
Medium Coeli Tyr 21°51'01
11.Hus Krebs 0°43'36
12.Hus Løve 4°46'48

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 7°25
Sol Kvadrat Saturn 1°10
Sol Kvadrat Pluto 2°18
Måne Kvadrat Venus 3°42
Måne Kvadrat Jupiter 4°00
Måne Kvinkuns Ascendant 0°33
Merkur Kvadrat Mars 2°44
Venus Sekstil Mars 3°36
Venus Opposition Jupiter 0°19
Venus Konjunktion Uranus 4°44
Venus Sekstil Ascendant 3°08
Mars Trigon Jupiter 3°18
Mars Sekstil Uranus 1°08
Jupiter Opposition Uranus 4°26
Jupiter Trigon Ascendant 3°27
Saturn Sekstil Neptun 5°18
Saturn Konjunktion Pluto 3°29
Neptun Sekstil Pluto 1°49
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt