•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 03:34 UT/GMT
  Zon326'46"1n22
  Maan2652'49"19n39
  Mercurius1649'26"r9n44
  Venus2117'26"7n35
  Mars340'13"23s32
  Jupiter2252'21"r17s17
  Saturnus838'27"22s17
  Uranus273'28"9n56
  Neptunus1439'57"6s53
  Pluto214'20"21s27
  Ware Knoop1341'39"r16n43
  Cheiron2836'34"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Beroep en Bestemming

Gratis Proefversie
voor Alicia Silverstone [Adb], geboren op 4 oktober 1976
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Introductie

Dit beknopte uitreksel schetst uw persoonlijke "Beroep en Bestemming" horoscoop door Liz Greene, zodat u weet wat u kunt verwachten. De korte voorbeelden zijn ontleend aan diverse hoofdstukken en geven een indruk van de complete beroepshoroscoop (18-25 pagina's) die als E-horoscoop of ingebonden exemplaar in de AstroShop kan worden besteld.

In onze kindertijd vragen mensen aan ons: "Wat wil je later worden als je groot bent?". Op die leeftijd hebben we meestal een droom. In onze kindertijd zijn we nog in staat om naar de stem van onze ziel te luisteren. Naarmate we ouder worden, veranderen de vragen. Er is geen tijd meer voor dromen. We moeten nu "de waarheid onder ogen zien" en bedenken hoe we kunnen overleven in de grote, boze buitenwereld.

Dit astrologierapport gaat over uw bestemming. Het is bedoeld om u een idee te geven wat goed voor u kan zijn en waarin u goed zou kunnen zijn, zodat uw loopbaan niet alleen een salaris, maar ook voldoening oplevert.

II. Kijk op de wereld

In dit hoofdstuk wordt kort en bondig uw persoonlijke kijk op het bestaan beschreven en geadviseerd hoe u zich het beste kunt uiten in uw carrière.

III. Aanleg en sterke kanten

Dit hoofdstuk bevat 8-10 pagina's en is een van de meest informatieve gedeeltes uit "Beroep en Bestemming". Hier volgt een selectie van drie uit de talloze talenten die worden beschreven in het volledige rapport.

Een eerlijke en realistische kijk op uw fundamentele sterke kanten helpt u om u te oriënteren in de wereld en uw energie op gebieden te richten waarop u wilt uitblinken en veel van uw meest gekoesterde doelen kunt bereiken.

[..] De "rat race", met zijn dubieuze ethiek en de drukte om status en materieel gewin is voor u wellicht vermoeiend en deprimerend. Als u in dit soort werk gevangen zit, kunt u depressief worden. Denk daaraan als u zich vaak ziekgemeld hebt vanwege vage klachten of voortslepende [...]

[..] De Griekse filosoof Pythagoras noemde deze kosmische orde en harmonie de Muziek van de Sferen. U "hoort" of voelt deze soms als u een bepaald kunstwerk ziet van een bijzondere schoonheid, of als u, door precisie of fijnzinnigheid, de oplossing vindt voor een probleem. U doktert [...]

[..] Ook al bent u niet bijzonder werelds, u bent toch uiterst flexibel omdat u een geboren optimist bent die instinctief vertrouwt op de essentiële goedheid en betekenis van het leven. U bent ook uitstekend geschikt voor het onderwijs, mits u met ontvankelijke types te maken [...]

IV. Leer uw grenzen kennen

In dit hoofdstuk worden uw persoonlijke beperkingen beschreven en suggesties gedaan over hoe daarmee om te gaan in uw beroep. In de volledige horoscoop is dit hoofdstuk ongeveer 5-7 pagina's lang.

Wanneer u uw aangeboren beperkingen leert inzien, helpt dat om uw energie in de juiste banen te leiden en optimale voldoening uit uw werk te halen.

[..] Dit betekent niet dat u iets moet worden wat u niet bent; geld zal nooit uw belangrijkste drijfveer zijn en door uw idealen zal egoïsme nooit het verlangen in de weg staan om uzelf voor een hogere orde in te zetten. Er schuilen waarschijnlijk complexe zaken achter uw onbehaaglijke [...]

[..] Creatief werk is per definitie solistisch; niemand schrijft samen met een team of groep een boek, schildert een doek of componeert muziek. U hebt een uitzonderlijke intuïtieve en fantasierijke aanleg die terecht in een praktische vorm vastgelegd moet worden zodat anderen [...]

V. Samenwerken met anderen

De twee laatste hoofdstukken van "Beroep en Bestemming" gaan over de wijze waarop u over het algemeen samenwerkt met uw collega's en wat succes voor u persoonlijk betekent.

Een van de belangrijkste factoren die u moet overwegen wat de richting in uw bestaan betreft, is hoe u met anderen samenwerkt. In een werksituatie heeft iedereen een eigen stijl van relaties aangaan. Iedereen heeft andere wensen en eisen.

VI. Wat succes werkelijk voor u betekent

Wanneer mensen het over "succes" hebben, praten ze meestal over een belangrijke positie in de ogen van de buitenwereld, of over een baan die veel geld oplevert, met alle materiële luxe en comfort van dien. Maar succes in de dieperliggende betekenis van "bestemming" is een hoogst individuele ervaring die voor iedereen weer iets anders betekent.

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Horoscoop "Beroep en Bestemming" die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Beroep en Bestemming

Horoscoop door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 18 - 25 pagina's A4.
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Deens, Italiaans, Portugees en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst