•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 03:27 UT/GMT
  Sol00'46"20s09
  Måne333'49"11s47
  Merkur1232'25"23s28
  Venus236'17"20s39
  Mars263'30"18s32
  Jupiter1950'19"16s39
  Saturn334'30"22s30
  Uranus2442'12"9n03
  Neptun1224' 6"7s45
  Pluto1925'46"21s37
  Sand Månek.1455' 0"16n21
  Chiron2515' 5"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Tommaso Maestrelli [Adb], født 7 Oktober 1922
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Tommasos fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Tommaso med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Noget sådant vil spærre hans følelser inde i en slags psykisk trykkoger, hvorfra der vil udspringe meget bratte stemningsskift, der vil overraske alle omkring ham ­ og måske mest af alle ham selv. Uforklarlige anfald af irritabilitet og indesluttethed vil da ikke være ualmindeligt, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Tommasos indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han vil altid føle sig glad og tillidsfuld, når det er lykkedes ham at klare en forhindring eller vinde i en konkurrence. Undgå at overbeskytte og pylre omkring ham, for han har brug for at opdage sin styrke ved at lære igennem sine fejltagelser. Ligeledes vil undertrykkelse [...]

[..] I stedet for at blive vred på ham eller forsøge at knække hans vilje, vil det være langt bedre, hvis forældrene holder fast ved aftalte regler og samtidig forholder sig så roligt, retfærdigt og kærligt som muligt. Det er selvfølgelig klart, at ingen forældre er perfekte, [...]

Skjulte træk

[..] I den tidlige barndom vil hans forsvarsmekanismer endnu ikke være dannet, men efterhånden som han vokser op, vil han blive tilbøjelig til at skjule sine periodevise anfald af frygtsomhed og forvirring, idet han føler sig skamfuld over dem. Tommaso er sin egen værste kritiker, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men ordene og idéerne er i virkeligheden et middel til at tiltrække andres begejstring og beundring. Tommaso søger en vis modstand i samværet med sine nærmeste, fordi det er i kraft af udfordringer og konkurrence, at han føler sig levende og virkelig. Han vil sommetider [...]

[..] Det betyder ikke noget, at hans far måske ikke selv føler sig som nogen helt ­ Tommaso er stærkt draget imod det, som han opfatter som essensen af maskulin kraft, og han vil gerne efterligne sin far med hensyn til de maskuline egenskaber, der vækker genklang i hans egne [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt