•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 16:13 UT/GMT
  Sol258'45"10s25
  Måne1146'19"10n21
  Merkur626'12"10s45
  Venus1323'44"7s52
  Mars1553'19"22s18
  Jupiter2250'56"17s21
  Saturn644'48"22s23
  Uranus2536'48"9n24
  Neptun1331'14"7s19
  Pluto2025'58"21s31
  Sand Månek.1448'45"r16n23
  Chiron2649'31"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Britta Steffen [Adb], født 16 November 1983
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Brittas fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Britta med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Forældre og familiemedlemmer bør være forstående over for sådanne behov og respektere hendes hemmeligheder ­ for hendes til tider dystre stemninger og tillukkede perioder skaber en nødvendig modvægt til hendes undertiden overvældende behov for kærlighed, accept og anerkendelse. I virkeligheden

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Brittas indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] eks. sportshold eller klubber. Det kan være svært at lære hende rigtigt at kende, selv for et par kærlige forældre. Der vil altid være facetter i hendes personlighed, som hun ikke lader andre, heller ikke den nærmeste familie, få indblik i ­ og i hvert fald slet ikke børn, [...]

[..] Men når hun ikke er i det humør, behøver forældrene ikke at være bekymrede for, om hun måske er asocial eller ked af det. Hun har bare behov for at fundere over og forarbejde sine indtryk i sit eget tempo og på sin egen yderst individuelle måde. Hun er også meget stolt, [...]

Skjulte træk

[..] Hun vil tilkendegive sine følelsesmæssige behov over for dem, hun har tillid til ­ omend på en forsigtig måde. Men større grupper fremkalder dybe ambivalente følelser i hende. Med sin fintmærkende og temmelig indadvendte natur vil hun normalt hellere trække på sine egne [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Brittas impulsive og noget krævende følelsesnatur bliver formildet og gjort mere modtagelig af et stort behov for at gøre andre tilfredse. Hendes længsel efter at være afholdt dæmper intensiteten af hendes ønske om at blive lagt mærke til, og sympati, venlighed og ægte følsomhed [...]

[..] Britta har ikke brug for en perfekt mor, der altid gør tingene rigtigt, og som aldrig har kendt til lidelser eller fejltagelser. Hun søger en form for kammeratskab, som er ejendommeligt modent på den måde, at moderen for hende er et billede på alt det mest sårbare i den [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt