•    
  Planetpositioner
  19-Jan-2018, 17:34 UT/GMT
  Sol2935'36"20s14
  Måne2832'35"13s09
  Merkur1156'17"23s28
  Venus25'14"20s45
  Mars2548'14"18s28
  Jupiter1947' 2"16s38
  Saturn331'47"22s30
  Uranus2441'50"9n03
  Neptun1223'22"7s45
  Pluto1924'56"21s37
  Sand Månek.1454'37"16n22
  Chiron2514' 8"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Emeril Lagasse [Adb], født 15 Oktober 1959
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Emerils fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Emeril med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han behøver og fortjener oprigtighed, klare linier og retfærdighed fra de mennesker, der står ham nær, for han er født med en etisk sans, der giver ham en klar opfattelse af, hvad der er rigtigt og forkert, en sans der er højere udviklet hos ham end hos mange voksne.

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Emerils indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Men skønt han har et varmt og generøst hjerte, er han helt ude af stand til igennem længere tid at undertrykke sin markante personlighed blot for at stille andre tilfreds ­ selv dem, som han holder allermest af. Efterhånden som Emeril bliver større, vil han ofte trodse de [...]

Tålmodighed er ikke en af Emerils stærke sider, og han er heller ikke særlig god til at gå på kompromis eller indrette sig efter andres behov. Han har en stærk vilje, som i de tidlige år kan være vanskelig at håndtere for trætte eller stressede forældre. Der vil kunne [...]

Skjulte træk

[..] På overfladen kan han synes at være et modigt, til tider næsten dumdristigt barn, selvsikker og afvisende over for forældrenes forsøg på at beskytte ham. Dog er hans skjulte afhængighed og sårbarhed i virkeligheden mere en styrke end en svaghed, for den kan bidrage til at [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men det vil i virkeligheden bare være en erstatning for den opmærksomhed og begejstring, han behøver fra andre. Emeril søger en vis modstand i samværet med sine nærmeste, fordi det er i kraft af udfordringer og konkurrence, at han føler sig levende og virkelig. Han vil sommetider [...]

[..] Men Emerils far behøver ikke at foregive noget, han ikke er; tværtimod vil det hjælpe Emeril meget mere, hvis han kan være lige så ærlig om sine nederlag som om sine sejre og vil dele sine håb, drømme og skuffelser med sin søn, efterhånden som denne bliver større. En sådan [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt