•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 17:54 UT/GMT
  Sol294'26"0n22
  Måne2556'15"5n28
  Merkur1611'25"9n02
  Venus1550'28"5n23
  Mars110'24"23s29
  Jupiter232'51"r17s21
  Saturn826'54"22s17
  Uranus2649'29"9n51
  Neptun1430'15"6s56
  Pluto210'15"21s28
  Sand Månek.143'30"r16n36
  Chiron2820'50"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Jean Francois Darlan [Adb], født 7 August 1881
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Jean Francois' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Jean Francois med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] En sådan polaritet vil ­ skønt det kan tage sin tid at vænne sig til den ­ hjælpe Jean Francois til at udvikle sig til en fornuftig og praktisk person, der samtidig ved, hvorledes man kan omsætte idéer og kreativ inspiration til konkrete resultater. Det kan være til hjælp

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Jean Francois' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han vil nødigt bede om hengivenhed og fordele for sig selv, men foretrækker i stedet den mere ansvarlige rolle som den, der tager sig af søskende og kæledyr. Han er et alvorligt barn, dyb, eftertænksom og meget modvillig over for ændringer i sine nærmeste omgivelser. Det daglige [...]

[..] Man skal ikke tro, at mere iltre og impulsive søskende er mere intelligente og begavede end Jean Francois. Han forstår værdien af at give sig tid og betydningen af at gøre noget virkelig ordentligt. Giv ham en lille opgave og masser af praktisk instruktion, og lad ham så [...]

Skjulte træk

[..] Skønt han normalt har et dybt behov for orden og stabilitet, har han også et behov for engang imellem at protestere imod de strukturer, som han er afhængig af, for at kunne opleve en følelse af at være fri og stærk. I disse situationer kan Jean Francois være meget stridbar, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Forældre, familie og venner kan let blive narret til at tro, at han er mere følelsesmæssigt uafhængig, end han faktisk er, og når han føler sig særlig usikker på sig selv, vil han måske køligt afvise andres bestræbelser på at komme ham nær for ikke at risikere at blive såret. Ikke desto [...]

[..] Det er en ægte følelsesmæssig forståelse og ikke heltegerninger eller overdreven autoritet, der vil kunne skabe den faste kerne i et varmt og gensidigt forhold, som Jean Francois vil kunne tage til sig og bygge på, når han bliver voksen. Han søger faktisk en fornemmelse [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt