•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 14:35 UT/GMT
  Sol127'24"20n27
  Måne713'28"11n08
  Merkur1523'33"14n48
  Venus339'20"25n03
  Mars222'53"21s54
  Jupiter1639'32"r15s37
  Saturn813'27"r22s18
  Uranus021'50"11n06
  Neptun1617'20"6s17
  Pluto214'32"r21s32
  Sand Månek.824' 9"r18n10
  Chiron137'10"3n49
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ

Data privacy information by Astrodienst

By using this website, you entrust us with information worthy of protection. Thank you for your trust, which we take seriously. We treat your personal data confidentially and in accordance with the statutory data protection regulations.

The data you enter on www.astro.com will be used exclusively for the calculation and display of chart interpretations and drawings as well as for the function of the website. They are transmitted in encrypted form and stored on the servers of Astrodienst. No data will be passed on to third parties. You can delete your profile with the birth data contained therein in "My Astro" at any time.

This website uses cookies to help you use our services. By using our services, you agree to this.

You can find detailed information on how Astrodienst handles your data in our"Privacy Policy", which you accept when using our services.

(Do not show this information anymore)

Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Kim Farnell [Adb], født 6 December 1960
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Kims fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Kim med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Efterhånden som Kim udvikler sig, kan hun også vise sig at være noget vag eller undvigende med hensyn til at tale om vanskelige følelser, fordi hun oplever ordene som barrierer, der skaber afstand og adskillelse. Som følge heraf vil hun sandsynligvis udtrykke virkelig smertefulde [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Kims indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun holder af og har brug for kontinuitet. Tilknytning til fortiden ­ et gammelt stykke legetøj, et yndlingssted, mindet om et mistet kæledyr ­ vil sandsynligvis være et udtalt træk ved hendes personlighed. Kim har en langtrækkende hukommelse og vil kunne udvikle lidenskabelige [...]

[..] Men ting, mennesker og information om den ydre verden må først omhyggeligt afprøves i forhold til hendes egen direkte oplevelse og erfaring. Hun vil altid begynde med en slags indre "Nej, jeg er ikke parat endnu", indtil hun føler sig sikker på sig selv. Idet hun har en [...]

Skjulte træk

[..] Skønt hun normalt har et dybt behov for orden og stabilitet, har hun også et behov for engang imellem at protestere imod de strukturer, som hun er afhængig af, for at kunne opleve en følelse af at være fri og stærk. I disse situationer kan Kim være meget stridbar, argumenterende [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Kims blide og indfølende emotionelle natur er langt mere intens og vedholdende, end hun umiddelbart viser. Hendes iver efter at behage og tilpasse sig andres behov kan dække over et glubsk krav om at ville have sine nærmestes udelte hengivenhed. Hun er i stand til at benytte [...]

[..] Hun håber, at hendes mor vil tage sig tid til, at de kan dyrke fælles interesser og tale sammen om alt muligt. Det vil også være til stor gavn for dem begge, hvis moderen vil læse historier for hende, indføre hende i al slags viden og svare på hendes spørgsmål om alt, hvad [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt