•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 22:49 UT/GMT
  Sol252'10"19s31
  Måne843' 8"0n28
  Merkur1641'51"23s19
  Venus67'58"19s52
  Mars2747'26"18s57
  Jupiter2012' 9"16s44
  Saturn352'52"22s30
  Uranus2444'57"9n04
  Neptun1229'13"7s43
  Pluto1931'24"21s36
  Sand Månek.1458'24"16n20
  Chiron2521'50"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Rafer Johnson [Adb], født 18 August 1935
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Rafers fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Rafer med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Opmuntring til større tro på sig selv og formidling af følelsesmæssig tryghed, mens man samtidig kærligt, men fast, holder stand imod hans forsøg på følelsesmæssig manipulation, vil bidrage væsentligt til Rafers udvikling af en ægte, afbalanceret personlighed.

På grund [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Rafers indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Gennem hele livet vil det være nødvendigt for ham at kunne føle, at der er et formål med hans tilværelse ud over opfyldelsen af hans egne behov, og i den tidlige alder vil denne søgen efter mening være tilbøjelig til at udtrykke sig gennem hengivelse til et eller andet. Når han [...]

[..] Han kan få uforklarlige anfald af dyb melankoli eller have perioder, hvor intet kan gøre ham tilfreds, og hvor det, han ønsker, hele tiden er det, han ikke kan få. I sådanne perioder er han alt andet end fornuftig og kan da være meget besværlig at have med at gøre på grund [...]

Skjulte træk

[..] Denne stærkt selvoptagede fantasi er imidlertid ikke udtryk for ren og skær "egoisme", men afspejler en følelse af at være noget helt specielt, hvilket tjener til at danne en meget vigtig modpol til hans tendens til selvopofrelse og omsorg for andres behov. Hans hemmelige [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

Selv om Rafer er indfølende og indstillet på andres behov, er hans dybeste behov i sine forhold til andre at føle, at hans individuelle særpræg bliver set, bekræftet og opmuntret. Skønt hans behov for at blive bemærket kan vise sig ved utilfredshed og en omklamrende tendens, [...]

[..] Faderen står for Rafer som et symbol på evnen til at udvikle sig og udnytte livets muligheder, og derfor er det vigtigt, at alle i familien anerkender, at han vil vedblive med at idealisere og elske sin far, også selv om han udsættes for kritik eller pres. Tvinges Rafer [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt