•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 01:44 UT/GMT
  Sol056'30"20n21
  Måne2949' 6"13n16
  Merkur1424'16"14n27
  Venus30'59"25n03
  Mars211'32"21s54
  Jupiter1643'23"r15s38
  Saturn815' 4"r22s18
  Uranus020'12"11n06
  Neptun1616'51"6s17
  Pluto214'58"r21s32
  Sand Månek.824'15"18n10
  Chiron136' 1"3n48
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Pierre Bonnard [Adb], født 3 Oktober 1867
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Pierres fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Pierre med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Alle former for rutinearbejde både i skolen og i hjemmet vil let kunne provokere til udsættelse eller direkte opsætsighed, hvis det ikke fører til et "slutresultat", som indebærer en fremtidig mulighed. Med sin fantasifulde natur, kan Pierre være meget utålmodig over for [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Pierres indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] " ­ således vil Pierre helst have, at enhver historie slutter. Dette håbefulde syn på livet er ikke bare udtryk for barnlig naivitet, men det er en livsanskuelse, som ligger dybt forankret i hans natur, og som vil præge hele hans liv på trods af skuffelser og desillusion. Han er [...]

[..] Noget, de selv har valgt eller lavet, ligegyldigt hvor lidt og billigt det er, vil betyde langt mere. I virkeligheden skal der meget lidt til for at gøre ham glad. Men desværre er der mange mennesker, der synes at sådanne små ting er overflødige, sammenlignet med praktiske [...]

Skjulte træk

[..] Jo mere Pierre nægter at se den kendsgerning i øjnene, at livet ikke altid er et eventyr, jo oftere vil han overvældes af mørke stemninger eller også simpelthen skyde skylden på andre for smertelige oplevelser, som i virkeligheden ikke er nogens "skyld". Han vil kunne idealisere [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Pierre har en glad og robust følelsesnatur. Han har let til latter og kan lide at være sammen med enhver, der er villig til at respondere på hans videbegærlighed og deltage i hans farverige fantasier og opfindsomme forehavender. Han behøver sine nærmeste som ledsagere på [...]

[..] Den mentale side af dette forhold mellem far og søn er meget vigtig, idet de kan være sammen i en fælles verden af idéer under Pierres opvækst. Det, han virkelig behøver af sin far, er venskab i ordets dybeste forstand ­ et bånd, der bygger på og næres af en ægte frisindet, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt