•    
  Planetpositioner
  22-Apr-2018, 17:32 UT/GMT
  Sol232' 5"12n21
  Måne013'33"19n09
  Merkur658' 9"0n54
  Venus2736'32"20n06
  Mars1927'39"23s01
  Jupiter2022' 0"r16s36
  Saturn97'52"r22s14
  Uranus2843'22"10n32
  Neptun1538'13"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'10"r17n24
  Chiron017'15"3n15
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Laure Manaudou [Adb], født 9 Oktober 1986
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Laures fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Laure med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Forældre og familiemedlemmer bør være forstående over for sådanne behov og respektere hendes hemmeligheder ­ for hendes til tider dystre stemninger og tillukkede perioder skaber en nødvendig modvægt til hendes undertiden overvældende behov for kærlighed, accept og anerkendelse. I virkeligheden

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Laures indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Laure har også en højt udviklet sans for, hvad der er ret og rimeligt, og vil ikke tøve med at gøre sine følelser og synspunkter gældende, hvis hun synes, at der sker uretfærdigheder i hendes omgivelser. Hun vil f.eks. kunne organisere de andre børn til at sætte klassens [...]

[..] Imidlertid er hun så helt igennem reel og fri for enhver arrogance, selv når hun er i opposition til familien eller regler i skolen, at det er vanskeligt at blive rigtig vred på hende. Og faktisk har hun kun alt for ofte ret i sine iagttagelser, idet folks opførsel faktisk [...]

Skjulte træk

[..] Men hun hader enhver følelse af uvilje eller fremmedgørelse fra gruppen og er bange for at fornærme nogen ved at trække sig tilbage. Laure kan have brug for opbakning til at opdage betydningen og værdien af sine mere indadvendte behov, så at hun kan lære sig selv at kende. Hvis denne [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Sommetider vil hun måske anstrenge sig lidt for meget med at påtage sig andres pligter og problemer, og hun kan have brug for at lære at sige nej lidt mere kategorisk. Selv om hun godt kan lide at være hjælpsom, bør familien afstå fra at bebyrde hende med et voksent ansvar, [...]

[..] Fremfor alt må skyldfølelse aldrig benyttes som middel til at sikre sig Laures loyalitet. Hun identificerer sig dybt med sin mors følelser og vil frivilligt give hende sin loyalitet og sympati uden nogen form for pression. Ubevidst manipulation for at få hende til at tage [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt