•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 10:36 UT/GMT
  Sol2816'46"20s30
  Måne1258' 9"16s45
  Merkur103'51"23s28
  Venus027'54"21s04
  Mars250'22"18s16
  Jupiter1936'35"16s35
  Saturn323'14"22s30
  Uranus2440'44"9n02
  Neptun1221' 5"7s46
  Pluto1922'19"21s37
  Sand Månek.1454' 8"r16n22
  Chiron2511'10"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Mario Capecchi [Adb], født 6 Oktober 1937
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Marios fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Mario med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Faktisk kan forældre og søskende blive fristet til at lægge et større ansvar over på ham, end hvad der er hensigtsmæssigt for et barn, idet man let får det indtryk, at han er så klog og fornuftig. Skønt Mario måske vil acceptere sådanne ansvar og pligter uden at gøre vrøvl, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Marios indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han har et eftertænksomt sind, hvilket måske tilsløres af hans mere udadvendte egenskaber, men det vil før eller senere bringe ham ind i mere idealistiske interesser. Mario har også en højt udviklet sans for, hvad der er ret og rimeligt, og vil ikke tøve med at gøre sine [...]

[..] Han vil således kunne blive et stort aktiv for fornuften i familien, idet han altid holder øje med, om man behandler hinanden retfærdigt. Forfordeling og følelsesmæssig manipulation kan være meget smertefuldt for ham, for det strider imod hans dybeste retfærdighedsfølelse [...]

Skjulte træk

[..] På grund af sit store behov for andres selskab, kan han nemlig være tilbøjelig til at ignorere problemer med udmattelse og overstimulering. Han vil måske også tillade andre at overskride sine grænser og udnytte hans venlige natur, fordi han foretrækker et hvilken som helst [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Derfor vil en af de vigtigste udfordringer for Mario i hans barndom være at vokse fra den smerte og vrede, der uundgåeligt vil opstå, når hans kære viser sig at være adskilte personer og ikke en slags forlængelse af ham selv. Han vil også selv engang imellem have behov for [...]

[..] Dette behov for faderen som den, der skaber en fast struktur, vil sikkert komme meget konkret til udtryk, så længe Mario er lille ­ han vil helst have, at hans far er fysisk til stede på en regelmæssig og pålidelig måde, og at den faderlige autoritet vil give ham den følelse [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt