•    
  Planetpositioner
  25-Mar-2018, 02:03 UT/GMT
  Sol422'30"1n44
  Måne106'13"20n13
  Merkur1637'55"r9n41
  Venus2226'56"8n03
  Mars411'52"23s33
  Jupiter2249'40"r17s17
  Saturn840'40"22s16
  Uranus276'30"9n57
  Neptun1441'59"6s52
  Pluto215' 8"21s27
  Sand Månek.1341'36"16n43
  Chiron2839'55"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for S. Albert Kivinen [Adb], født 10 Oktober 1933
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i S. Alberts fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i S. Albert med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Efterhånden som han bliver større, vil hans anlæg på fantasiens område kunne vise sig i en stærk interesse for skolefag og fritidsaktiviteter, der giver masser af muligheder og spillerum for fantasien ­ kunst, historie, geografi, sprog ­ og i en tendens til at ignorere eller [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i S. Alberts indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] I krisesituationer har han mange ressourcer at trække på, bl.a. en intuitiv evne til at søge hjælp hos den rette person i det rette øjeblik. Hvis han bliver presset til det, kan han også være ganske praktisk og kan klare sine dagligdags hverv og forpligtelser. Han er meget [...]

[..] For S. Albert er de af stor betydning, og forældrene bør indse, at disse tilsyneladende overfladiske aspekter af livet for ham er meningsfulde symboler på en god og smuk verden, hvor folk er gode og venlige mod hinanden, og hvor det, der sker, altid i sidste instans er for [...]

Skjulte træk

[..] Han vil have svært ved at håndtere konflikter, der kræver en mere nuanceret opfattelse end hans kompromisløse sort-hvide holdning ­ f.eks. et skænderi eller en separation mellem forældrene eller tyranni og grusomhed blandt børnene i skolen. Jo mere S. Albert nægter at se [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Nu kan ingen naturligvis hele tiden være i følelsesmæssig nærkontakt med et andet menneske, for den menneskelige natur behøver både adskillelse og nærhed. Også S. Albert vil engang imellem have behov for at trække sig tilbage til et fristed for at kunne være alene med sine [...]

[..] Han søger virkelig et møde på det tankemæssige plan ­ en fortsat dialog med en klart opfattende og frisindet far, der kan lære ham noget om livet og give svar på de mange forskellige spørgsmål, der melder sig under hans opvækst. Sund fornuft, objektivitet og lyst til at [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt