•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 23:32 UT/GMT
  Sol416'16"1n42
  Måne837'15"20n12
  Merkur1639'32"r9n42
  Venus2219' 9"8n00
  Mars48'20"23s33
  Jupiter2249'59"r17s17
  Saturn840'26"22s16
  Uranus276'10"9n57
  Neptun1441'45"6s52
  Pluto215' 3"21s27
  Sand Månek.1341'33"16n43
  Chiron2839'32"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Alice O. Howell [Adb], født 13 November 1922
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Alice O.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Alice O. med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Når Alice O. bliver større, vil det være en hjælp, hvis man opfordrer hende til at betragte det som noget helt normalt og naturligt at trække sig tilbage for en periode, hvor hun så bedre kan finde ud af, hvad hun virkelig tænker og føler, og hun behøver så ikke at frygte

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Alice O.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Alice O. har også en højt udviklet sans for, hvad der er ret og rimeligt, og vil ikke tøve med at gøre sine følelser og synspunkter gældende, hvis hun synes, at der sker uretfærdigheder i hendes omgivelser. Hun vil f.eks. kunne organisere de andre børn til at sætte klassens [...]

[..] Hun må have selskab ­ ikke kun på grund af et følelsesmæssigt behov, men også på grund af den mentale stimulans og kommunikation, som er så nødvendig for hendes velbefindende. Hvis hun er enebarn, er det vigtigt at sørge for, at hun får rigelig kontakt med andre børn på [...]

Skjulte træk

Der findes en tilbagetrukket side i Alice O.s personlighed, der vil kunne forårsage konflikter, efterhånden som hun bliver større og kommer mere sammen med andre børn. Denne indadvendte egenskab, som får hende til at længes efter at være alene med sine egne tanker, er [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun kan undertiden tage sine følelser for højtideligt og være lidt overfølsom over for alt, hvad der lyder som kritik eller drilleri. Men hun er i sit hjerte venlig og retskaffen og kan føle en ægte glæde ved at hjælpe andre. Ondskab og overlagt grusomhed vil altid chokere [...]

[..] Efterhånden som hun vokser op, vil hun kunne have svært ved at finde sin egen kvindelige stil, fordi hun så hårdt prøver at efterligne sin mor. Selv i tilfælde af at moderen må bære tunge forpligtelser i familien og ikke har ret meget tid til fornøjelser eller til at gøre [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt