•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 03:43 UT/GMT
  Sol2829'10"0n36
  Måne180'16"2n47
  Merkur1554'21"8n50
  Venus156'31"5n05
  Mars050' 9"23s29
  Jupiter234' 0"r17s21
  Saturn825'13"22s17
  Uranus2647'38"9n50
  Neptun1428'56"6s57
  Pluto2059'39"21s28
  Sand Månek.148'11"r16n35
  Chiron2818'43"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Dennis Eckersley [Adb], født 3 Oktober 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Dennis' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Dennis med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] "Junk food" og sene TV-udsendelser kan være uimodståeligt tiltrækkende, simpelthen fordi han ignorerer kroppens signaler om, hvad den trænger til. Dennis har i virkeligheden et stort behov for fysisk tryghed og stabilitet, måske mere end de fleste andre børn, men fordi hans [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Dennis' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Skønt han har behov for kærlighed og påskønnelse, som alle børn (og voksne) har, vil han vise en bemærkelsesværdig stærk vilje og beslutsomhed til at være og gøre, som han selv vil, allerede i en meget tidlig alder ­ uanset hvor meget familien anstrenger sig for at frembringe [...]

[..] Der vil kunne forekomme langvarige og hyppige anfald af hidsighed, og da han er i besiddelse af en stor fysisk vitalitet vil hans temperament sikkert vise sig meget håndgribeligt og ikke kun gennem tårer og skrigen. Forældrene må være forberedt på, at der bliver kastet rundt [...]

Skjulte træk

[..] Efterhånden som han bliver større, vil denne afhængighed kunne skabe konflikter i ham, for en vigtig del af hans personlighedsudvikling indebærer, at han gør alting på sin egen måde. Derfor vil han hurtigt kunne lære at skjule sin følsomhed og sine behov og vil kæmpe for [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Idet han opfatter hver ny oplevelse som et lovende eventyr, kan han let blive nedslået og ulykkelig i et følelsesmæssigt klima, hvor tilværelsen betragtes som en hård øvelse i at overleve. Han er heller ikke ret godt i stand til at klare besiddende følelser, manipulation [...]

[..] Det betyder ikke noget, at hans far måske ikke selv føler sig som nogen helt ­ Dennis er stærkt draget imod det, som han opfatter som essensen af maskulin kraft, og han vil gerne efterligne sin far med hensyn til de maskuline egenskaber, der vækker genklang i hans egne fantasier. Han vil [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt