•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 15:50 UT/GMT
  Sol2759'37"0n48
  Måne1125'14"0n32
  Merkur1537'53"8n39
  Venus1429'42"4n50
  Mars033'10"23s28
  Jupiter234'54"r17s21
  Saturn823'47"22s18
  Uranus2646' 6"9n49
  Neptun1427'50"6s57
  Pluto2059' 9"21s28
  Sand Månek.1412' 2"r16n34
  Chiron2816'57"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Ralph Nader [Adb], født 27 Februar 1934
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ralphs fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Ralph med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Den næsten overnaturlige evne til at se lige igennem en situation, kan til tider bringe personer i hans omgangskreds ud af fatning eller gøre dem forlegne, for han er næsten umulig at føre bag lyset, hvad angår det, der i virkeligheden foregår imellem familiens medlemmer [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ralphs indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans fantasiverden er overordentlig rig og vil sommetider kunne blive for kulørt for forældre og søskende, som måske undrer sig over, hvorfor han ikke bare kan tage tingene for det, de er. Enhver ydre påvirkning er i stand til at vække hans fantasi. Den skygge, som stolen [...]

[..] Men sådanne krumspring er ikke udtryk for nogen egentlig uvilje mod dem, han holder af. Han er faktisk i stand til at vise en overordentlig stor loyalitet og hengivenhed. Hans opmærksomhedssøgende påfund er hans måde at sørge for, at han selv og tilværelsen synes større, [...]

Skjulte træk

I modsætning til den lysende og modige ånd, der gennemtrænger Ralphs indre verden, er han udadtil meget sårbar over for omverdenens meninger og er, uden at vise det, også meget afhængig af velordnede og stabile materielle omgivelser, der kan huse hans flygtige natur. Idet han [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men Ralphs varme og generøse følelsesnatur er ikke det eneste, der præger hans forhold til andre. Han er nemlig også noget genert og usikker og kan sommetider minde om én, der kører bil med håndbremsen trukket til. Han kan svinge imellem intense, impulsive følelsesudbrud [...]

[..] Han ønsker ikke en perfekt far, men har behov for så meget følelsesmæssig kontakt med ham, at han kan opdage, hvem han egentlig er, og hvordan han har det i sit liv. Det gådefulde, som Ralph føler ved sin far, kan blive en dyb kreativ erfaring, for det åbner for hans fantasi [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt