•    
  Actuele planetaire posities
  25-maa-2018, 06:25 UT/GMT
  Zon433'19"1n49
  Maan1240'40"20n11
  Mercurius1634'56"r9n41
  Venus2240'25"8n08
  Mars418' 0"23s33
  Jupiter2249' 8"r17s16
  Saturnus841' 6"22s16
  Uranus277' 5"9n57
  Neptunus1442'23"6s52
  Pluto215'17"21s27
  Ware Knoop1341'43"16n43
  Cheiron2840'34"2n37
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
                        

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Ray Bradbury [Adb]
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Selecteer a.u.b. de tekstdelen die u wilt delen.
Klik dan hier: Delen

I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Rays geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Ray al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als hij groter wordt is het belangrijk dat Ray wat afstand leert nemen en in emotioneel opzicht onafhankelijker wordt. Een onbeduidende ruzie met een vriendje of vriendinnetje, of een koele relatie met een ongeïnteresseerde leraar is genoeg om hem geweldig chagrijnig of

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Rays innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Daarom komt hij behoorlijk egocentrisch over, en besteedt hij ook heel veel aandacht aan het beeld dat hij oproept en overbrengt. Hij doet alles met veel flair en stijl, maar soms stelt hij zich een beetje aan, en dan probeert hij een situatie werkelijk tot de laatste druppel [...]

[..] Zijn licht ontvlambare temperament en grote eigenzinnigheid zorgen voor een zo luid mogelijk protest als hij niet onmiddellijk krijgt waar hij zijn zinnen op gezet heeft. Hij is van nature pienter en snel van begrip, en daarom is er kans dat hij maar weinig geduld opbrengt [...]

Verborgen trekjes

[..] Achter zijn uiterlijke minachting voor de vaste regelmaat waarmee alles in het gewone dagelijkse leven verloopt, gaat juist een diep verlangen schuil naar een omgeving waar alles zijn vaste plek en zijn eigen ritme heeft. Dat laatste maakt het hem mogelijk om zijn fantasie [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Dit laatste maakt dat het lijkt alsof hij zich eigenlijk totaal niet met anderen wil bemoeien. Elke vorm van afwijzing of elk vleugje kritiek kan óf een agressieve reactie uitlokken, óf maken dat hij zich abrupt en koeltjes terugtrekt. Hoewel hij zich dikwijls (overigens [...]

[..] Rays vader hoeft echter beslist geen genie of een revolutionair te zijn om de dromen van zijn zoon in vervulling te laten gaan. Ray heeft er echt behoefte aan om zoveel mogelijk van de manier van denken van zijn vader te begrijpen, en de manier waarop diens ideeën tot bepaalde [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst