•    
  Actuele planetaire posities
  18-jun-2018, 17:51 UT/GMT
  Zon2726'38"23n25
  Maan525'55"11n52
  Mercurius1156'48"24n51
  Venus537'28"20n48
  Mars848'48"22s00
  Jupiter143'47"r14s57
  Saturnus630' 1"r22s25
  Uranus134'48"11n31
  Neptunus1629'33"6s13
  Pluto2034'52"r21s39
  Ware Knoop631' 1"18n38
  Cheiron218'16"4n08
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Lloyd Bridges [Adb], geboren op 15 januari 1913
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Lloyds geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Lloyd al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Buiten in de natuur zijn, muziek en ritmiek vormen waarschijnlijk al heel vroeg een bron van vreugde en plezier, en Lloyd zou het wel eens heel fijn kunnen vinden om voor een huisdier te zorgen. Een warrige en chaotische omgeving kan hem heel erg van zijn stuk brengen, want

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Lloyds innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Lloyd is een kind met een onstuimige, onversaagde en eigenzinnige instelling. Ook al is hij nog heel klein, hij zal zich steeds instinctief verzetten tegen allerlei beperkingen die hem worden opgelegd, en koppig proberen om zijn wensen en verlangens er bij de buitenwereld [...]

[..] Al heel jong zal blijken dat er iets in hem zit waardoor hij zich alleen sterk, krachtig en vol leven kan voelen, als er iets is om het tegenop te nemen ­ personen of bepaalde dingen ­ en waar hij zich mee kan meten. Hij zal voortdurend testen wat zijn ouders precies met [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij broertjes of zusjes heeft die hun hulpeloosheid beter durven laten merken zal er waarschijnlijk een polarisatie optreden, waarbij hij de "sterke" figuur zal worden. Hoewel hij van tijd tot tijd dezelfde hulpeloosheid voelt, kan hij dat gewoon niet laten blijken zonder [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Voor hem hebben die enkel tot doel de lucht te laten opklaren, maar tot zijn ontzetting blijken dan allerlei gezinsleden of vriendjes en vriendinnetje gekwetst te zijn door wat hij gezegd of gedaan heeft. Hij meent het niet kwaad, maar zijn manier van omgaan met anderen [...]

[..] Ook al kunnen er omstandigheden zijn, zoals drukke werkzaamheden of conflicten binnen het gezin, die afwezigheid of scheiding veroorzaken, de kracht en de intensiteit van wat Lloyd voor zijn vader voelt is er niet minder om. Het is belangrijker dat de tijd die Lloyd en zijn [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - FAQ - Forum - Contact Astrodienst - Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap