•    
  Actuele planetaire posities
  18-jun-2018, 09:56 UT/GMT
  Zon277'44"23n24
  Maan044'55"13n12
  Mercurius1118'39"24n54
  Venus514'30"20n54
  Mars846'48"21s59
  Jupiter145' 4"r14s58
  Saturnus631'27"r22s25
  Uranus134' 4"11n31
  Neptunus1629'33"6s13
  Pluto2035'18"r21s39
  Ware Knoop630'34"18n39
  Cheiron217'59"4n08
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Chevy Chase [Adb], geboren op 8 oktober 1943
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Chevys geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Chevy al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is daarom waarschijnlijk dat hij al van jongs af aan geneigd is om zich nadenkend, beheerst en vroegtijdig netjes te gedragen. Omdat hij van nature verdraagzaam is, zal hij zich al gauw realiseren dat het gevoel en de mening van anderen binnen het gezin, en hoe leraren

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Chevys innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het verlangen om de wereld te ontdekken is ook heel sterk in hem aanwezig, want elke verre horizon die hem wenkt om het bekende en het vertrouwde achter zich te laten, fascineert hem. Hij keert zich met zijn vrolijkste glimlach en zijn meest onderzoekende blik naar iedereen [...]

[..] Probeer altijd zo eerlijk mogelijk met hem te praten, en gebruik stilzwijgen of het niet tonen van genegenheid niet als een vorm van straf. Dat soort dingen maken hem heel erg bang, en doen hem al zijn zelfvertrouwen verliezen. En sta altijd klaar om van alles en nog wat [...]

Verborgen trekjes

[..] Het kan helpen om zijn karakter te vormen en sterker te maken, want hij past zich erg snel aan anderen aan, en heeft veel behoefte aan sociaal verkeer. Omdat hij zo graag in het gezelschap van anderen verkeert heeft hij de neiging om allerlei fundamentele zaken die met lichamelijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij is levendig, intelligent en nieuwsgierig, en daarom mogen zijn onderzoekende geest en zijn gretigheid om iedereen die hem na aan het hart ligt van binnen en van buiten te leren kennen, nooit bekritiseerd of onderdrukt worden. Liefde, die zich alleen maar uit in plichtsgetrouwe [...]

[..] Chevy zal proberen zo'n sterk mogelijke band met zijn vader te krijgen, omdat hij diep van binnen voelt dat hij sterk op hem betrokken is, ook al verschillen ze verder heel wat in karakter. Natuurlijk kan geen enkele vader, hoe liefhebbend en aardig ook, constant klaar staan [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - FAQ - Forum - Contact Astrodienst - Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap