•    
  Actuele planetaire posities
  25-mei-2018, 06:05 UT/GMT
  Zon359'58"20n57
  Maan1250'44"0n51
  Mercurius2025'12"16n35
  Venus648'36"25n00
  Mars317'11"21s50
  Jupiter1620'47"r15s32
  Saturnus85' 6"r22s18
  Uranus029'51"11n09
  Neptunus1619'33"6s16
  Pluto212'17"r21s33
  Ware Knoop815'25"r18n12
  Cheiron142'39"3n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Alicia Silverstone [Adb], geboren op 4 oktober 1976
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Alicia's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Alicia al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij is in essentie iemand die veel lucht nodig heeft, die ruimte om zich heen wil om te kunnen ademhalen, een vrolijke leefomgeving wenst en het gevoel wil hebben dat zij alleen maar vrienden om zich heen heeft. Zij reageert snel, kan goed iets verwoorden en heeft een aangeboren

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Alicia's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Net als een figuur uit een sprookje is zij als vanzelf op zoek naar een wereld waar het Goede, het Ware en het Schone hun licht laten schijnen, en waar het Slechte, het Valse en het Lelijke altijd overwonnen worden. Het is mogelijk dat Alicia bij het opgroeien als vanzelfsprekend [...]

[..] De manier waarop groepjes kinderen, bijvoorbeeld op het schoolplein, onbewust wreed kunnen zijn kan Alicia erg bang en ongelukkig maken, terwijl andere kinderen dat zien als iets dat nu eenmaal bij het leven hoort. Het is belangrijk dat haar ouders Alicia op een behoedzame [...]

Verborgen trekjes

[..] Sterke wilskracht en intense verlangens leiden onvermijdelijk tot conflicten en competitie met haar ouders en haar broertjes of zusjes, en Alicia, zachtaardig en vreedzaam als zij van nature is, heeft aan dat soort ruzies vermoedelijk een grote hekel. Het is dus waarschijnlijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Alicia heeft de neiging om iedereen die haar na aan het hart ligt te zien als een personage in een mooi en kleurrijk sprookje. Juist omdat zij instinctief aanvoelt dat het leven ook minder leuke kanten heeft, wil zij beslist niet haar subtielere gevoelens zien bezwijken [...]

[..] Als haar geen ander beeld getoond wordt, kan Alicia gemakkelijk het mythische beeld van de breekbare prinses verwarren met de ongelukkige figuur van de martelares. Het hoeft geen betoog, dat dit laatste voor een jong meisje nu niet precies een toonbeeld is van wat vrouwelijkheid [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst