•    
  Actuele planetaire posities
  22-apr-2018, 21:40 UT/GMT
  Zon242' 9"12n24
  Maan239' 6"18n50
  Mercurius74' 7"0n55
  Venus2749' 8"20n09
  Mars1932'46"23s00
  Jupiter2020'48"r16s36
  Saturnus97'47"r22s14
  Uranus2843'58"10n32
  Neptunus1538'31"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'10"17n24
  Cheiron017'47"3n15
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Thomas Shanks [Adb], geboren op 9 april 1942
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Thomas' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Thomas al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is waarschijnlijk dat hij een kind is dat zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en zijn tijd goed weet in te delen. Hij is ook in staat om anderen in hun waarde te laten en te accepteren wat ze voelen of willen ­ los van het feit of hij het met hen eens is of niet. Dit alles

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Thomas' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is uiterst vitaal en één brok energie, en de intensieve manier waarop hij zijn fantasie op het gewone leven loslaat is soms uitermate vermoeiend voor zijn naaste familie en voor zijn vriendjes of vriendinnetjes. Alles moet steeds maar groots en opwindend zijn, en uiterst [...]

[..] Vanaf dat moment zal hij proberen om aandacht en bewondering te krijgen voor wat hij kan, en voor wat hij presteert. Moedig Thomas daarom aan om actief allerlei creatieve bezigheden te zoeken, en trots te zijn op iets waar hij goed in is. Op die manier wordt voorkomen dat [...]

Verborgen trekjes

[..] Onder zijn ogenschijnlijk egocentrische houding is hij heel erg gehecht aan iemand op wie hij gesteld is, en van hem of haar is hij heel afhankelijk. Voor zo iemand kan hij zoveel over hebben, dat hij het gênant zou vinden als dat openlijk op tafel zou komen. Thomas zit [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

Hoewel hij uiteindelijk alleen afgaat op zijn eigen innerlijke stem, wil Thomas het liefst dat hij mentaal gezien met anderen op één lijn zit, en dat er wederzijds respect voor elkaar is. Hij wil dat zijn relaties zich afspelen binnen een stabiele en betrouwbare structuur, [...]

[..] Het doet er niet toe of zijn vader zichzelf ook als een held ziet ­ Thomas voelt zich sterk aangetrokken tot wat hij beschouwt als het wezenlijke van mannelijke kracht. Hij wil zijn vader nadoen in alles wat echt mannelijk is, wat natuurlijk iets zegt over zijn eigen fantasie. Hij wil [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst