•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 20:52 UT/GMT
  Zon2741'48"20s37
  Maan67'26"17s57
  Mercurius914'22"23s28
  Venus2944'43"21s13
  Mars2439' 8"18s11
  Jupiter1931'53"16s34
  Saturnus319'25"22s31
  Uranus2440'16"9n02
  Neptunus1220' 5"7s46
  Pluto1921'10"21s37
  Ware Knoop1454'22"r16n22
  Cheiron259'52"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Harry Reasoner [Adb], geboren op 17 april 1923
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Harrys geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Harry al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

Een grote behoefte om bij anderen te horen en een sterke drang om emotioneel op anderen betrokken te zijn, vormen de basis van Harrys gevoelig en open karakter. Een sympathiek groepje medeleerlingen en een goede emotionele verstandhouding met een of twee leraren zal beslist

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Harrys innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Harry is in staat om echt tevreden te zijn ­ iets dat veel volwassenen nooit zullen leren ­ en van nature is hij niet kribbig of wispelturig. Maar hij kan wel onhandelbaar worden en een chagrijnig gezicht zetten als hij zich bedreigd voelt door plotselinge veranderingen [...]

[..] Het lijkt soms of Harry meer tijd dan andere kinderen nodig heeft om iets af te maken, maar als hij de gelegenheid krijgt om iets in zijn eigen tempo te doen, dan lukt het uiteindelijk wel ­ en bovendien vergeet hij nooit wat hij geleerd heeft. Hij lijkt dus wel eens een [...]

Verborgen trekjes

[..] Omdat hij in wezen een primair reagerend kind is, iemand waar je op af kunt gaan, is het waarschijnlijk dat zijn ouders en de rest van het gezin al heel vroeg gaan vertrouwen op zijn kracht en zelfstandigheid. Ze zullen er van uitgaan dat hij het altijd wel zal redden, en [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Maar hij gelooft van nature dat echte liefde duurzaam is, en verwacht van de ander hier dezelfde continuïteit terug die hij zelf ook geeft. Oppervlakkige en veranderlijke gevoelens, liefde die alleen maar bestaat uit plichtmatige handelingen zonder genegenheid, en goede [...]

[..] Harry wil graag dat zijn vader een fatsoenlijk en edelmoedig man is, waarbij het niet nodig is dat vader altijd fysiek aanwezig is. Deze kwaliteiten weerspiegelen het soort man dat de jongen, als hij opgroeit, zelf hoopt te worden. In het werkelijke leven hoeft Harrys vader [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst