•    
  Actuele planetaire posities
  25-maa-2018, 00:52 UT/GMT
  Zon419'34"1n43
  Maan924'23"20n12
  Mercurius1638'41"r9n42
  Venus2223'16"8n01
  Mars410'12"23s33
  Jupiter2249'49"r17s17
  Saturnus840'34"22s16
  Uranus276'20"9n57
  Neptunus1441'53"6s52
  Pluto215' 6"21s27
  Ware Knoop1341'34"16n43
  Cheiron2839'44"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Lee Iacocca [Adb], geboren op 15 oktober 1924
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Lees geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Lee al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Deze ethische codes zullen zich meer en meer verfijnen naarmate zijn ontwikkeling verder gaat, en ze vormen de fundamentele achtergrond van hoe hij naar de wereld kijkt. Het is niet verstandig om hier bovenop met nog meer dingen in de orde van "dat hoort" en "dat moet" aan [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Lees innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Wel is het zo, dat hij die snel kan ontgroeien en dan weer inruilt voor andere vriendjes en vriendinnetjes ­ want hij is iemand die liever oppervlakkig gezelschap om zich heen heeft dan helemaal geen gezelschap. Hij vindt het prachtig om te voelen dat hij er bij hoort. Hij is [...]

[..] Dit kan maken dat hij een beetje ontwijkend wordt in de manier waarop hij met anderen omgaat. Lee heeft hulp nodig om een beetje zelfvertrouwen op te bouwen ­ niet in de zin van hem een beetje naar de mond praten, dat nergens toe verplicht, maar in de vorm van het echt serieus [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij ouder wordt kan hij het er behoorlijk moeilijk mee krijgen om dit stiekeme individualisme te verzoenen met zijn wens om te voldoen aan wat mensen op wie hij gesteld is, van hem willen. Zijn ouders hoeven zich niet in te spannen om deze sterke en eigenzinnige impulsen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met het feit dat hij zo heel erg op anderen betrokken is, wil Lee het liefst dat hij zich voor honderd procent veilig kan voelen. Hij hoopt via anderen een gevoel van duurzaamheid te kunnen krijgen. Niet alleen de voortdurende lichamelijke aanwezigheid [...]

[..] Dit kan maken dat hij later moeite heeft met gezagsdragers en allerlei mensen die op een of andere manier autoriteit vertegenwoordigen. Lee heeft een grote bewondering voor zijn vader, en wil het hem graag in alles naar de zin maken. Daarom is misbruik van macht ­ openlijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst