•    
  Actuele planetaire posities
  26-mei-2018, 18:47 UT/GMT
  Zon528' 4"21n13
  Maan245' 7"7s41
  Mercurius2326' 2"17n36
  Venus837'47"24n56
  Mars347'13"21s48
  Jupiter1610'12"r15s30
  Saturnus80' 4"r22s19
  Uranus034'24"11n11
  Neptunus1620'44"6s15
  Pluto210'54"r21s33
  Ware Knoop82'51"r18n15
  Cheiron145'41"3n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Family Distress 6586 [Adb], geboren op 21 april 1929
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Family Distress 6586s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Family Distress 6586 al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij kan ook nogal dramatisch reageren op wat er in emotioneel opzicht onderhuids binnen het gezin speelt, waarbij zij de conflicten en de onuitgesproken gevoelens van anderen ervaart alsof die van haar zelf zijn. Als er om haar heen geruzied wordt, voelt zij zich al gauw

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Family Distress 6586s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Daarnaast beschikt zij over een hoeveelheid geduld die je zelden bij kinderen ziet. Haar voorzichtige en beschouwende instelling kan anderen misleiden en hen de vergissing laten begaan te denken, dat zij ouder is dan zij in feite is. Zij houdt van continuïteit, en dat is [...]

[..] Als zij veel aanmoediging krijgt, er vertrouwen in haar gesteld wordt en men geduld met haar heeft, zal Family Distress 6586 zich tot een stabiele, hartelijke en betrouwbare persoonlijkheid ontwikkelen ­ loyaal, hardwerkend, en met een groot gevoel van verantwoordelijkheid [...]

Verborgen trekjes

[..] Heimelijk schuilt er een dichter en een visionair in haar, iets dat haar bij het opgroeien veel problemen kan opleveren, want uiting geven aan wat haar innerlijk bezig houdt kan de nodige opschudding in haar veilige omgeving veroorzaken. Het is daarom waarschijnlijk dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is mogelijk dat haar ouders zich daardoor voor de gek laten houden, en denken dat zij zelfstandiger en emotioneel onafhankelijker is dan in feite het geval is. Als zij zich echt onzeker van zichzelf voelt, is er kans dat zij de pogingen van anderen om dichterbij te komen [...]

[..] Zij is erg gevoelig voor de moeilijke kanten die aan het moederschap vastzitten, en ervaart de aanwezigheid van haar moeder niet als iets dat gewoon en vanzelfsprekend is. Zij is soms bang dat ze haar moeder tot last is, en kan zich ook erg aan haar verplicht voelen, omdat [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst