•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 01:50 UT/GMT
  Zon122' 2"10s59
  Maan2025' 5"3n32
  Mercurius328' 6"11s57
  Venus1123'47"8s38
  Mars1455'48"22s10
  Jupiter2246' 7"17s20
  Saturnus636'52"22s24
  Uranus2533' 3"9n22
  Neptunus1327'39"7s20
  Pluto2023'23"21s31
  Ware Knoop1451'56"r16n22
  Cheiron2644'12"1n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
                        

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Ralph Nader [Adb]
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Selecteer a.u.b. de tekstdelen die u wilt delen.
Klik dan hier: Delen

I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Ralphs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Ralph al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn omgeving kan er zich nogal wat ongemakkelijk bij voelen, want deze bijna griezelige eigenschap om situaties te kunnen doorzien, maakt het moeilijk om hem een rad voor ogen te draaien, als het gaat om belangrijke dingen die binnen het gezin spelen. Ralph lijkt soms niet [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Ralphs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zijn fantasiewereld is uiterst gevarieerd, en soms zijn de kleuren te uitbundig voor zijn ouders en broertjes of zusjes, die zich wel eens afvragen waarom hij de dingen niet gewoon kan nemen zoals ze zijn. Elke prikkel die van buiten op hem afkomt kan zijn fantasie op gang [...]

[..] De trucks die hij uithaalt om aandacht te trekken zijn zijn manier om alles, ook zichzelf, wat vrolijker en lichter te maken, en zin en betekenis aan het leven te geven. Probeer hem te helpen om al die hoog oplopende emoties, dat intense gevoel voor drama en het zichzelf [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij is stiekem heel afhankelijk van een in materieel opzicht ordelijke en stabiele omgeving, die zijn wispelturigheid wat in toom kan houden. Hij kan zich echter niet zo goed aanpassen aan de eisen die de fysieke werkelijkheid stelt, en daarom is zijn behoefte aan stabiliteit [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij kan heen en weer geslingerd worden tussen een sterk impulsieve manier om te uiten wat hij voelt en een teruggetrokken en defensieve manier van doen. Door dit laatste lijkt het soms, alsof hij totaal niets met anderen te maken wil hebben. Elke vorm van afwijzing of elk [...]

[..] Deze jongen hoeft geen volmaakte vader ­ hij heeft een vader nodig met wie hij in emotioneel opzicht genoeg contact heeft om te weten te komen hoe zijn vader echt is, en wat hij van het leven vindt. Het gevoel van mysterie dat voor Ralph om zijn vader heen hangt kan heel [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst