•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 18:14 UT/GMT
  Zon33'50"10s23
  Maan1254'40"10n41
  Mercurius635'36"10s41
  Venus1330' 2"7s49
  Mars1556'21"22s18
  Jupiter2251'10"17s21
  Saturnus645'13"22s23
  Uranus2537' 0"9n24
  Neptunus1331'26"7s19
  Pluto2026' 7"21s31
  Ware Knoop1448'38"r16n23
  Cheiron2649'48"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Rush Limbaugh [Adb], geboren op 12 januari 1951
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Rushs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Rush al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Daarom heeft hij steun en begrip van de mensen om hem heen nodig. Het is mogelijk dat deze fantasierijke maar ook onvoorspelbare kant van Rush er de oorzaak van is, dat hij lijdt aan vreemde en onverklaarbare angsten. Het is niet uitgesloten dat hij zal proberen deze angsten

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Rushs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Op school kan hij in intellectueel opzicht ongewoon goed zijn, want het is te verwachten dat hij met plezier iets leert, en graag mentaal bezig is. Bovendien vindt hij het heerlijk om zich in speciale onderwerpen te verdiepen, want dat is iets wat hem erg stimuleert ­ speciaal [...]

[..] Hij voelt weerzin tegen het idee om het het gezin waar hij deel van uitmaakt moeilijk te maken met tranen, boze buien en allerlei toestanden, en hij is altijd bereid om zich aan te passen aan wat de meerderheid in een groep wil. Maar het is allemaal wel een beetje teveel [...]

Verborgen trekjes

Achter het beheerste en ordelijke uiterlijk van Rushs karakter gaat een wereld schuil van vreemde dromen, buitenissige fantasieën en heftige emoties. Als hij groter wordt, en de werkelijkheid steeds meer leert indelen in feiten en begrippen, is er kans dat hij langzaam [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Daarom is het nodig om boven die fundamentele angst om alleen te zijn uit te groeien: dat is een van de grootste uitdagingen waarvoor hij zich in zijn jeugd gesteld ziet. Maar zijn groot invoelend vermogen maakt het hem mogelijk om altijd onderscheid te kunnen maken tussen [...]

[..] Het gevoel van mysterie dat voor Rush om zijn vader heen hangt kan heel wat creativiteit losmaken, want het zet de verbeeldingskracht van de jongen in werking, en laat hem verhalen rond zijn vader creëren waar allerlei magische elementen aan te pas komen. Ook al is het leven [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst