•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 05:33 UT/GMT
  Zon651'28"21n27
  Maan2110'34"13s17
  Mercurius2621'32"18n33
  Venus1021' 4"24n51
  Mars414'42"21s46
  Jupiter160'22"r15s27
  Saturnus755'10"r22s19
  Uranus038'40"11n12
  Neptunus1621'48"6s15
  Pluto2059'34"r21s34
  Ware Knoop747'42"r18n19
  Cheiron148'28"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Carla Bruni [Adb], geboren op 23 december 1967
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Carlas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Carla al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als zij zich bang voelt, heeft Carla herstel van zelfvertrouwen nodig, en orde om haar heen, wat kan gebeuren door zorgvuldig haar huiswerk voor school te maken en thuis mee te helpen met bepaalde karweitjes, want alleen door contact te maken met de wereld van concrete dingen

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Carlas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Omdat zij afkerig is van het vragen om aandacht en genegenheid zal zij er meer plezier in hebben om te zorgen voor jongere broertjes of zusjes, of voor een huisdier, want dat brengt verantwoordelijkheid mee. Zij is een ernstig kind, met veel diepgang, dat goed kan nadenken, [...]

[..] Dat is echt niet het geval, want zij staat voor veel dingen open, beschikt over een scherpe geest, en kan behoorlijk accuraat een situatie inschatten. Maar personen en voorwerpen, net als alle andere informatie van buitenaf, moeten eerst zorgvuldig afgezet worden tegen haar [...]

Verborgen trekjes

[..] Hoewel zij fundamenteel gezien behoefte heeft aan orde en stabiliteit, heeft zij het zo nu en dan ook nodig om tegen de structuren waar zij afhankelijk van is aan te schoppen, wil zij tenminste van binnen een gevoel van vrijheid en kracht blijven houden. Op die momenten [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij is in staat om zich intens te hechten aan iemand van wie zij houdt. Anderen kunnen haar behoeftes soms wel eens een beetje te veel van het goede vinden ­ hoewel deze behoeftes waarschijnlijk op een indirecte manier naar voren gebracht worden (zoals constant aanbieden [...]

[..] Carla wil graag dat haar moeder in veel opzichten een filosoof is, die haar helpt om een bredere kijk op het leven te ontwikkelen, aan de hand van het wijze inzicht dat ze in haar eigen verleden heeft. De uiterst creatieve en helende kwaliteiten van deze relatie mogen nooit [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst