•    
  Actuele planetaire posities
  16-jan-2018, 10:04 UT/GMT
  Zon2613'11"20s54
  Maan1853'39"19s49
  Mercurius710'10"23s25
  Venus2755'19"21s33
  Mars2345'16"17s57
  Jupiter1919'47"16s31
  Saturnus39'43"22s31
  Uranus2439'10"9n02
  Neptunus1217'35"7s47
  Pluto1918'13"21s37
  Ware Knoop1456'27"r16n21
  Cheiron256'40"1n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Mitt Romney [Adb], geboren op 12 maart 1947
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Mitts geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Mitt al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar hij is ook vol levenslust, heeft veel fantasie, en wil het liefst alles zo intens mogelijk ervaren. Hij is ook een bron van inspiratie voor zijn ouders en voor de rest van het gezin, want zijn opgeruimdheid en enthousiasme werken aanstekelijk. Het de kop indrukken van [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Mitts innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Mitt is ook iemand die bereid is om geduldig en hard te werken om iets onder de knie te krijgen. Hij kan iets verkeerd doen, of iets lukt hem niet, maar steeds raapt hij zichzelf weer bij elkaar en probeert het opnieuw, totdat hij het tenslotte voor elkaar heeft. Als hij [...]

[..] Hij ziet mensen zoals ze werkelijk zijn, en het zou een goed ding zijn als zijn ouders niet proberen om iets te pretenderen wat er niet is ­ onoprecht gedrag dringt erg snel tot hem door, en maakt hem angstig en wantrouwend. Maar in wezen is hij heel meelevend van karakter, [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is dus belangrijk, dat er thuis een sfeer heerst waarin het gebruik van dit soort uitlaatkleppen aangemoedigd wordt. Mitt heeft een plek nodig waar zijn fantasieleven bevestiging vindt, en geen plek waar hij meteen met de neus op de harde feiten gedrukt wordt. Hoe beter [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Daarom is een van de grootste uitdagingen voor Mitt in zijn jeugd om boven het onvermijdelijke gekwetst worden en de boosheid daarover uit te groeien, telkens weer als hij merkt dat iemand die hem na aan het hart ligt een zelfstandige eenheid is, en geen verlengstuk van [...]

[..] Omdat deze relatie zo belangrijk is voor het innerlijk beeld dat Mitt van mannelijkheid heeft, zal hij vermoedelijk proberen te worden zoals hij zijn vader ziet ­ de baas over zichzelf en zonodig in staat om het alleen te redden. Emotioneel gezien kan de relatie wat moeilijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst