•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 15:18 UT/GMT
  Zon620'25"13n38
  Maan2423'35"5n24
  Mercurius941'13"1n31
  Venus221'46"21n17
  Mars2122'12"22s52
  Jupiter1954'20"r16s29
  Saturnus95'21"r22s14
  Uranus2856'46"10n36
  Neptunus1544'39"6s28
  Pluto2117' 0"r21s28
  Ware Knoop116'21"r17n26
  Cheiron029'18"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Dionne Warwick [Adb], geboren op 12 december 1940
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Dionnes geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Dionne al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dat is niet omdat zij niet zo'n sterke persoonlijkheid zou hebben ­ verre van dat ­ maar omdat alleen zijn voor haar betekent dat alle grond onder haar voeten verdwijnt. Op school kan zij veel positiever reageren op de persoonlijke relaties die zij weet te krijgen met bepaalde

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Dionnes innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Dionne staat stevig met beide benen op de grond. Zij heeft een nuchtere instelling, en weet zich goed aan te passen aan de omgeving waarin zij zich bevindt. Maar als zij groter wordt openbaart er zich iets in haar dat rusteloos streeft naar iets dat uitstijgt boven het [...]

Binnenin Dionne is een soort touwtrekken aan de gang tussen wat zij met haar zintuigen waarneemt en wat haar fantasie wil. Zij is vermoedelijk het meest op de hand van het eerste, want zij is erg zintuiglijk ingesteld. Zij stelt niet alleen lekker eten en mooie dingen [...]

Verborgen trekjes

[..] Anderen zijn eigenlijk alleen maar een verlengstuk van haar eigen wensen, en dienen alleen maar voor haar eigen behoeftebevrediging. Deze uiterst egocentrische instelling mag echter niet gezien worden als "egoïsme" van het zuiverste water. Het geeft aan dat zij zich een [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Omdat verbale communicatie en mentale stimulatie ook een belangrijk onderdeel vormen van wat zij binnen een relatie nodig heeft, is het belangrijk dat haar ouders met haar praten, en haar zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er in het gezin omgaat. Dat helpt om [...]

[..] Dionnes moeder kan haar een grote dienst bewijzen door in te zien, dat fanatiek vasthouden aan de klassieke "moederrol" evenmin past bij haar dochter als bij haarzelf. Ze moet de moed vinden om werkelijk zichzelf te zijn, want Dionne houdt het meest van zo'n onafhankelijke [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst