•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 08:58 UT/GMT
  Zon541'44"9s25
  Maan1912'41"18n40
  Mercurius1130' 6"8s36
  Venus1645'57"6s32
  Mars1730' 5"22s30
  Jupiter2258' 0"17s23
  Saturnus657'48"22s23
  Uranus2543'20"9n26
  Neptunus1337'19"7s16
  Pluto2030'14"21s30
  Ware Knoop1447'58"16n24
  Cheiron2658'36"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Jaya Bhavani, geboren op 16 december 1992
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Jayas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Jaya al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat Jaya vermoedelijk zal opgroeien tot een kind dat zich erg verantwoordelijk voelt, en in wezen heel zorgzaam is, ligt het niet voor de hand dat zij haar eigen leven en dat van andere mensen als iets doodgewoons ziet. Wat beslist door niemand vergeten mag worden, niet [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Jayas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het kan soms zelfs moeilijk blijken om haar te laten inzien dat wat zij zelf graag wil ook belangrijk is, en dat het heel normaal is om ook eens aan jezelf te denken. Jaya is een idealist van binnenuit, waardoor zij instinctief aanvoelt wat goed is en wat verkeerd is. Zij heeft [...]

[..] Alles duidelijk uitleggen, hoe vermoeiend dat soms voor haar ouders ook is, is van wezenlijk belang om haar te helpen een beeld te krijgen van hoe in het leven alles met alles samenhangt. Bepaalde levensterreinen waar haar interesse naar uitgaat lijken soms wel eens wat [...]

Verborgen trekjes

[..] Haar verborgen angsten zullen vermoedelijk blijken uit het feit dat zij zich bijzonder intens kan gaan hechten aan bepaalde mensen of aan een huisdier. Dat geldt ook voor bepaalde dierbare voorwerpen of voor allerlei vertrouwde rituelen. Dat geeft haar een gevoel van stabiliteit, [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zolang haar ouders emotioneel niet uit hun evenwicht raken in zo'n crisis, zal zij steeds weer goed reageren. Jaya heeft de neiging om emotionele zekerheid te zien als een soort lijm, waarmee de dingen in het leven elke dag weer opnieuw op een vertrouwde manier aan elkaar [...]

[..] Er zit een flink stuk idealisme in Jayas liefde voor haar moeder, en de dochter heeft er soms moeite mee om in te zien dat haar moeder een heel gewone vrouw is, die best voor zichzelf kan zorgen. Soms kan Jaya de normale ouder-kind verhouding omdraaien, en doen alsof zij [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst