•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 06:17 UT/GMT
  Sol534'59"9s28
  Måne1737'32"18n27
  Merkur1117'27"8s42
  Venus1637'35"6s35
  Mars1726' 5"22s29
  Jupiter2257'44"17s23
  Saturn657'17"22s23
  Uranus2543' 3"9n26
  Neptun1337' 4"7s17
  Pluto2030' 4"21s30
  Sand Månek.1447'52"16n24
  Chiron2658'13"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Cindy Sherman [Adb], født 19 Januar 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Cindys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Cindy med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Glemsomhed med hensyn til hjemlige pligter og skolearbejde vil også kunne forekomme i takt med, at hun bliver ældre og bevæger sig mere ud i omverdenen ­ skønt hun måske i al hemmelighed håber at vinde en førstepræmie uden anstrengelse. Alt dette er ikke tegn på hjerteløshed [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Cindys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Det kan være nødvendigt, at forældrene gør sig særlig umage med at få hende til at forstå værdien af hårdt arbejde, tålmodighed og en smule ydmyghed, således at hun kan få gjort sine strålende fantasier lidt mere jordnære. Men det er alligevel denne frodige og altid tilstedeværende [...]

På grund af sin dybe følelse af at være speciel, vil Cindy søge at skaffe sig broderparten af omgivelsernes beundring og kærlighed. Hun er i stand til at iscenesætte voldsomme raserianfald, hvis hun ikke kan blive centrum for opmærksomheden. Hun kan blive meget jaloux [...]

Skjulte træk

[..] Disse to sider af hendes personlighed vil uundgåeligt støde sammen engang imellem, og derfor kan hun i lang tid svinge fra den ene yderlighed til den anden, før hun bliver i stand til at etablere en konstruktiv dialog imellem dem. Hendes skjulte frygt vil sandsynligvis komme [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun har et stort behov for frihed og albuerum, og søger også mental stimulans og udfordringer fra andre. Det vil være vanskeligt for hende at vedligeholde forhold, som er følelsesmæssigt kvælende eller savner inspiration og spænding. Dog er hendes hengivenhed over for forældrene [...]

[..] Der findes en stor skønhed og forfinelse i dette nære forhold, som vil blive af stor kreativ betydning for Cindy senere i livet. Men det er vigtigt, at moderen sørger for, at Cindy kan se hende som en selvstændig kvinde og hendes liv som konsekvens af hendes egne valg, i [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt