•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 19:24 UT/GMT
  Sol2839'11"20s26
  Måne1722'25"15s51
  Merkur1035'40"23s29
  Venus055'33"20s59
  Mars2513'59"18s19
  Jupiter1939'35"16s36
  Saturn325'40"22s30
  Uranus2441' 2"9n02
  Neptun1221'44"7s46
  Pluto1923' 4"21s37
  Sand Månek.1454' 8"16n22
  Chiron2512' 0"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Jesse Jackson [Adb], født 8 Oktober 1941
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Jesses fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Jesse med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Hvis der stilles for store forventninger til Jesse om modenhed og disciplin på et for tidligt tidspunkt, vil han uden tvivl prøve at leve op til det og give dem, han holder af, hvad der er forlanges. Men det ville så desværre undertrykke hans kreative evner, som faktisk [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Jesses indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han føler sig mere hjemme i tingenes sikre verden end i følelsernes og fantasiens mere uforudsigelige verden. Hans dybe behov for orden og stabilitet vil vise sig tydeligt ganske tidligt i livet, og han behøver mere regelmæssighed i sin tilværelse end de fleste andre børn. Efterhånden som [...]

Der er noget tøvende over Jesse, hvilket kan give forældrene det fejlagtige indtryk, at han er langsom til at lære. Dette er ikke tilfældet, for han er modtagelig og skarptseende og kan opfatte indholdet i en situation med stor nøjagtighed. Men ting, mennesker og information [...]

Skjulte træk

[..] Den skjulte oprører i Jesse er nemlig en potentiel kilde til en fantasi og opfindsomhed, der senere i livet kan formidle en meget vigtig afbalancering af hans til tider lidt for jordbundne og forsigtige natur. Han har behov for at opdage, at det er i orden at være sig selv, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

Som en afspejling af hans i bund og grund realistiske og jordnære personlighed er Jesses dybeste behov i sine forhold til andre den følelse af absolut tryghed og stabilitet, som han håber, at de kan give ham. Trang til følelsesmæssig besiddelse, surmuleri og omklamren [...]

[..] Konflikter imellem forældrene bør aldrig blive brugt som grund til indgreb i udviklingen af forholdet mellem Jesse og hans far. Selv i tilfælde af at en adskillelse mellem far og søn er uundgåelig på grund af vanskelige omstændigheder, er det kvaliteten af deres samvær i [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt