•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 12:01 UT/GMT
  Zon218'55"20n37
  Maan1925'28"7n15
  Mercurius173'45"15n25
  Venus443'16"25n03
  Mars241'32"21s52
  Jupiter1633' 9"r15s36
  Saturnus810'41"r22s18
  Uranus024'33"11n07
  Neptunus1618' 7"6s16
  Pluto213'47"r21s33
  Ware Knoop822'58"r18n10
  Cheiron139' 3"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Britta Steffen [Adb], geboren op 16 november 1983
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Brittas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Britta al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] In feite zijn Brittas wisselende stemmingen een aanduiding van het feit dat zij van binnen heel graag minder afhankelijk wil worden ­ eerst van haar ouders en van het gezin, en dan van haar vriendjes, vriendinnetjes en leraren. Het betreft allemaal personen die teveel in

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Brittas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Haar hele jeugd door zal blijken dat zij veel liever enkele echte vrienden of vriendinnen heeft, dan aansluiting te zoeken bij het groepsgebeuren in club- of verenigingsverband. Het is niet uitgesloten dat het moeilijk is om haar echt te leren kennen, zelfs voor haar eigen [...]

[..] Zij moet gewoon de indrukken die zij in de buitenwereld opgedaan heeft in haar eigen tempo verwerken, en op haar eigen, hoogst persoonlijke manier. Zij is ook erg trots, en als zij ouder wordt is de kans groot dat zij in toenemende mate haar gevoelsleven gaat afschermen. Als gevolg [...]

Verborgen trekjes

[..] Wat zij in emotioneel opzicht nodig heeft zal zij alleen laten merken aan bepaalde mensen die zij vertrouwt ­ hoewel op een heel behoedzame manier. Maar het merendeel van de mensen roept uiterst ambivalente gevoelens in haar op. In wezen is zij selectief en behoorlijk introvert, [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij meent het niet kwaad, maar haar manier van omgaan met anderen lijkt soms op eenrichtingverkeer ­ zij voert aan, leidt en inspireert, en anderen mogen volgen en haar vertellen hoe fantastisch zij wel niet is. Brittas impulsief en in emotioneel opzicht ietwat veeleisend [...]

[..] Het meisje zoekt dus, naast haar gewone behoefte aan genegenheid en warmte, een soort geestelijke band met haar moeder, die uiteindelijk zijn invloed niet zal missen op hoe zij later, als zij groot is, de wereld ziet en op de levensbeschouwing die zij zal krijgen. Britta heeft [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst