•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 16:30 UT/GMT
  Sol2936'33"20n04
  Måne1020'14"17n49
  Merkur1153'46"13n31
  Venus121'42"25n02
  Mars141'41"21s57
  Jupiter1653'27"r15s41
  Saturn819'11"r22s18
  Uranus015'55"11n04
  Neptun1615'35"6s17
  Pluto216' 3"r21s32
  Sand Månek.823'51"18n10
  Chiron133' 0"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Charles Maurice Hall [Adb], født 5 Oktober 1924
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Charles Maurices fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Charles Maurice med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] På grund af Charles Maurices fintmærkende fornemmelse for alt, hvad der foregår omkring ham, vil han sandsynligvis fra helt lille af ­ bevidst eller ubevidst ­ fornemme alle de forventninger, som forældre eller andre familiemedlemmer har til ham. På grund af sin medfødte [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Charles Maurices indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans væremåde er præget af en vis ro og og beherskelse, selv over for følelsesmæssige spørgsmål, som med sikkerhed ville fremkalde storme i andre børn. Sandheden som begreb vil blive af stor betydning for Charles Maurice i takt med, at han vokser op. Hans søgen gælder ikke [...]

[..] Han vil kunne blive meget dreven i at opdage, hvordan tingene fungerer, ved at skille dem ad og sætte dem sammen igen, og han vil sandsynligvis have sin egen helt originale måde at opfatte og forstå mennesker og hændelser i omverdenen på. Idet han er fuld af spørgsmål om [...]

Skjulte træk

Under Charles Maurices rolige og beherskede overflade ligger der en skjult verden af mærkelige drømme, eksotiske fantasier og turbulente følelser. Efterhånden som han bevæger sig op gennem barndommen og i stigende grad definerer virkeligheden ud fra konkrete kendsgerninger [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Skønt han helst undgår at komme i åben konkurrence om kærlighed eller andre fordele, vil han sikkert have en dyb modvilje imod at skulle dele forældrenes kærlighed med eventuelle søskende. Han knytter sig meget stærkt til dem, han holder af, og andre vil sommetider kunne [...]

[..] Arbejde og pligter bør sommetider lægges til side til fordel for den håbets og bejstringens ånd, som Charles Maurice venter at finde hos sin far, og som han med tiden vil gøre til sin egen og bringe til udtryk i sit eget liv. Charles Maurice vil også opfatte en stor åndelig [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt