•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 06:18 UT/GMT
  Zon08' 1"20s07
  Maan51' 0"11s22
  Mercurius1242'52"23s28
  Venus245'15"20s37
  Mars267'54"18s33
  Jupiter1951'16"16s39
  Saturnus335'17"22s30
  Uranus2442'19"9n03
  Neptunus1224'19"7s45
  Pluto1926' 0"21s37
  Ware Knoop1455' 8"16n21
  Cheiron2515'22"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Charles Maurice Hall [Adb], geboren op 5 oktober 1924
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Charles Maurices geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Charles Maurice al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar het gevaar is aanwezig dat deze karaktertrek als iets vanzelfsprekends beschouwd wordt, of dat er zelfs misbruik van gemaakt wordt, vooral door mensen die vergeten dat hij geen miniatuur-volwassene is, maar een kind, dat alle tijd gegund moet worden om naar hartelust [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Charles Maurices innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Ontdekken wat het begrip waarheid inhoudt zal voor Charles Maurice bij het opgroeien een uiterst belangrijk punt worden. Bij zijn zoektocht gaat het niet alleen om kennis op zichzelf, maar ook om de mensen die hij ontmoet en de dingen die hij meemaakt te kunnen definiëren, [...]

[..] Hij is waarschijnlijk bijzonder kien in het ontdekken van hoe dingen werken, door ze uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Vermoedelijk heeft hij ook een hoogst originele manier om naar de mensen om hem heen en naar allerlei dingen die gebeuren te kijken, en er [...]

Verborgen trekjes

Achter het beheerste en ordelijke uiterlijk van Charles Maurices karakter gaat een wereld schuil van vreemde dromen, buitenissige fantasieën en heftige emoties. Als hij groter wordt, en de werkelijkheid steeds meer leert indelen in feiten en begrippen, is er kans dat hij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij hecht zich sterk aan mensen op wie hij erg gesteld is. Die kunnen dat wel eens een beetje teveel van het goede vinden, ook al is het niet waarschijnlijk dat hij op een directe manier emotionele eisen zal stellen. Zijn loyaliteit is totaal, maar hij zal niet gauw eens [...]

[..] Daarvoor moeten plichten en verantwoordelijkheden soms even opzij gezet worden, want de geestkracht die hoop en enthousiasme geven, en die Charles Maurice van zijn vader verwacht te krijgen, zal hij uiteindelijk innerlijk tot de zijne maken. Die geestkracht zal dan later [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst