•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 19:07 UT/GMT
  Sol45'19"1n37
  Måne61'13"20n09
  Merkur1642'10"r9n43
  Venus225'30"7n54
  Mars42' 7"23s33
  Jupiter2250'31"r17s17
  Saturn840' 0"22s16
  Uranus275'34"9n56
  Neptun1441'21"6s52
  Pluto214'53"21s27
  Sand Månek.1341'29"16n43
  Chiron2838'53"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for J.A. Jance [Adb], født 27 Oktober 1944
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i J.A.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i J.A. med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Hun vil sikkert være parat til at leve op til en sådan forventning, men det vil i sidste instans opbygge en stærk modstand og uvilje i hendes indre. Hendes medfødte trang til harmoni og nær kontakt bør afbalanceres af evnen til at tåle konflikter og adskillelse.

Skønt J.A. [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i J.A.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Men efterhånden som hun vokser op, vil hun lidt efter lidt blive i stand til at forstå, hvad disse følelser udspringer af, og hendes umiddelbare respons vil være at tilbyde hjælp og trøst ­ selv om dette måske blot består i at gå hen omfavne den person, som hun kan mærke [...]

[..] Hun kan også have tendens til mareridt og angstanfald, fordi hun forstærker selv de mindste følelsesmæssige nuancer fra omgivelserne med sine egne fantasier om at blive forladt og isoleret. Efterhånden som hun bliver større, kan denne til tider hyperaktive fantasi ledes [...]

Skjulte træk

På trods af J.A.s længsel efter følelsesmæssig nærhed rummer hun også nogle mere voldsomme individualistiske træk, og når de kommer op til overfladen, kan de vise sig meget chokerende på baggrund af hendes ellers meget sympatiske natur. Det er, som om hun pludselig bliver [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun har en instinktiv forståelse for de mørkere områder af det menneskelig følelsesliv, man hun kan ikke bære at se sine finere og mere ophøjede følelser kvalt under vægten af praktiske rutiner. Hun kan derfor sommetider virke fraværende og uopmærksom og endog svingende [...]

[..] Jo større spændvidde moderens interesser har, jo mere udbytte vil J.A. få af de døre, hendes mor kan åbne for hende ­ og jo mere moderen er i stand til at deltage i sin datters kreative bestræbelser, jo rigere vil også hendes eget liv blive. Det er derfor meget vigtigt, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt