•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 04:25 UT/GMT
  Zon2659'55"20s45
  Maan2757'44"19s03
  Mercurius815'27"23s27
  Venus2853' 1"21s22
  Mars2413'41"18s04
  Jupiter1926'12"16s33
  Saturnus314'50"22s31
  Uranus2439'44"9n02
  Neptunus1218'53"7s47
  Pluto1919'46"21s37
  Ware Knoop1455' 5"r16n21
  Cheiron258'21"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor J.A. Jance [Adb], geboren op 27 oktober 1944
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via J.A.s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen J.A. al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hoewel J.A. heel intuïtief is en erg openstaat voor de gevoelens van anderen, is het heel goed mogelijk dat zij zelf maar langzaam de verbale vaardigheden onder de knie krijgt, die haar in staat stellen om diezelfde gevoelens onder woorden te brengen. Niet woorden zijn [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in J.A.s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Maar naarmate zij groter wordt zal zij meer en meer gaan begrijpen waar de oorzaak ligt, en haar eerste reactie zal zijn om hulp en troost te bieden ­ ook al houdt dat niet meer in dan gewoon naar iemand toegaan van wie zij weet dat die verdrietig is, en hem of haar even [...]

[..] Zij kan last van nachtmerries of van angstaanvallen krijgen, omdat zij wat er zich emotioneel en in al zijn nuances om haar heen afspeelt, uitvergroot met haar eigen fantasieën over verlaten en alleen gelaten worden. Als zij wat ouder is wordt het mogelijk om deze overactieve [...]

Verborgen trekjes

J.A. verlangt heel erg naar emotionele intimiteit. Toch bezit zij diep van binnen een aantal onstuimige en individualistische trekjes die, als ze aan de oppervlakte komen, uiterst ontregelend en verrassend kunnen werken, speciaal bij iemand die normaal zo sympathiek is. Het is [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het lijkt daarom soms of zij een beetje vergeetachtig is, onoplettend en zelfs grillig naar anderen toe ­ niet zozeer omdat zij ongevoelig is, maar eerder omdat zij contacten die niet haar niet inspireren, verstikkend vindt. Het belangrijkste is, dat een gevoel van emotionele [...]

[..] Hoe meer interesses haar moeder heeft, des te meer voordeel heeft haar dochter van de deuren die haar moeder voor haar weet te openen ­ en hoe meer haar moeder zelf deel heeft aan de creatieve ontwikkeling van haar dochter, des te rijker wordt haar eigen leven. Het is daarom [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst