•    
  Planetpositioner
  22-Feb-2018, 05:50 UT/GMT
  Sol333' 3"10s12
  Måne1929'50"12n33
  Merkur729'47"10s18
  Venus146'16"7s35
  Mars1613'42"22s20
  Jupiter2252'32"17s22
  Saturn647'35"22s23
  Uranus2538' 9"9n24
  Neptun1332'31"7s18
  Pluto2026'53"21s31
  Sand Månek.1448' 2"r16n24
  Chiron2651'25"1n56
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Albert Gazier [Adb], født 16 Maj 1908
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Alberts fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Albert med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] ved at tegne eller male hvis han ikke ønsker at tale om den ­ for ligegyldig hvor irrationel og mærkelig denne angst forekommer, afspejler den i virkeligheden et særlig rigt fantasiliv, som blot er vanskeligt for ham at indpasse i sin allerede meget klare, bevidste opfattelse

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Alberts indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han føler sig mere hjemme i tingenes sikre verden end i følelsernes og fantasiens mere uforudsigelige verden. Hans dybe behov for orden og stabilitet vil vise sig tydeligt ganske tidligt i livet, og han behøver mere regelmæssighed i sin tilværelse end de fleste andre børn. Efterhånden som [...]

[..] Han vil formentlig meget tidligt beherske praktiske opgaver, og han er sikkert også begavet med et godt håndelag både rent håndværksmæssigt og kunstnerisk, hvilket f.eks. kan komme til udtryk ved at tegne, male eller udøve musik. Han elsker opgaver, som han er i stand til [...]

Skjulte træk

[..] Skønt han normalt har et dybt behov for orden og stabilitet, har han også et behov for engang imellem at protestere imod de strukturer, som han er afhængig af, for at kunne opleve en følelse af at være fri og stærk. I disse situationer kan Albert være meget stridbar, argumenterende [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Der er ikke megen plads til kompromis i hans måde at forholde sig til andre på, og han kan opføre sig som en rigtig primadonna, hvis hans behov ikke straks imødekommes. Der er imidlertid intet ondt i ham. Han vil sædvanligvis give udtryk for sin skuffelse og vrede på en [...]

[..] Albert søger også til sin far for at opleve, at det er muligt at være opfindsom og original samt uafhængig nok til at foretage ændringer i sit liv, også når andre misbilliger det. Konflikter imellem forældrene bør aldrig blive brugt som grund til indgreb i udviklingen af [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt