•    
  Actuele planetaire posities
  26-feb-2018, 00:01 UT/GMT
  Zon719'54"8s49
  Maan1234'50"20n02
  Mercurius1434'48"7s15
  Venus1847'50"5s44
  Mars1828'16"22s36
  Jupiter231'38"17s23
  Saturnus75'24"22s22
  Uranus2547'24"9n28
  Neptunus1341' 1"7s15
  Pluto2032'44"21s30
  Ware Knoop1450' 3"16n23
  Cheiron274' 8"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Albert Gazier [Adb], geboren op 16 mei 1908
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Albert's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Albert al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is bijzonder belangrijk, als hij wat ouder wordt en zichzelf begint te ervaren als een onafhankelijk individu, dat hij geholpen wordt om deze twee kanten van zijn karakter te leren begrijpen. Omdat zijn kracht ligt in de concrete kanten van het leven, kan Albert al snel

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Albert's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij voelt zich meer op zijn gemak met de veiligheid die bepaalde voorwerpen en allerlei vaste kaders hem bieden, dan in de meer onvoorspelbare sfeer die gevoel en verbeelding oproepen. Al heel vroeg is duidelijk dat hij een grote behoefte heeft aan orde en stabiliteit, want [...]

[..] Hij zal waarschijnlijk al heel jong over een aantal praktische vaardigheden beschikken, en heeft vermoedelijk ook een paar gouden handen, die hem op allerlei manieren goed van pas zullen komen: iets in elkaar zetten, tekenen, schilderen, muziekinstrumenten maken, en verder [...]

Verborgen trekjes

[..] Hoewel hij fundamenteel gezien behoefte heeft aan orde en stabiliteit, heeft hij het zo nu en dan ook nodig om tegen de structuren waar hij afhankelijk van is aan te schoppen, wil hij tenminste van binnen een gevoel van vrijheid en kracht blijven houden. Op die momenten [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Er is weinig ruimte voor een beschaafd compromis in zijn manier van omgaan met elkaar, en hij kan zich als een echte "prima donna" gedragen als zijn wensen niet onmiddellijk vervuld worden. Toch steken daar geen kwade bedoelingen achter. Wel zal hij zijn teleurstelling en [...]

[..] Albert verwacht ook dat zijn vader hem het gevoel geeft dat iemand zó inventief, origineel en onafhankelijk mag zijn dat het tot veranderingen in het leven leidt, ook al zijn anderen het daar niet mee eens. Conflicten tussen zijn ouders mogen nooit gebruikt worden als excuus [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst