•    
  Planetpositioner
  19-Feb-2018, 01:01 UT/GMT
  Sol019'28"11s21
  Måne656' 3"1s04
  Merkur133'55"12s41
  Venus106'12"9s08
  Mars1418'32"22s05
  Jupiter2242'46"17s20
  Saturn631'38"22s24
  Uranus2530'41"9n21
  Neptun1325'21"7s21
  Pluto2021'41"21s31
  Sand Månek.1454'24"r16n22
  Chiron2640'47"1n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Norman Vincent Peale [Adb], født 31 Maj 1898
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Norman Vincents fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Norman Vincent med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Norman Vincent har et medfødt civiliseret væsen, som ønsker høflighed, orden, balance og klarhed i sit samvær med andre, især med forældre og eventuelle søskende. Han har også brug for en masse mental stimulation, og selv om familien måske ikke i forvejen har tradition for

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Norman Vincents indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han er en meget romantisk sjæl og har en instinktiv tro på den dybe moral i eventyrene. Han tror også på absolutte begreber, som f.eks. at sand kærlighed aldrig vakler, at det gode vil sejre over det onde tilsidst, og at verden dybest set er retfærdig og god. Han er ikke [...]

[..] Men desværre er der mange mennesker, der synes at sådanne små ting er overflødige, sammenlignet med praktiske og nødvendige ting. For Norman Vincent er de af stor betydning, og forældrene bør indse, at disse tilsyneladende overfladiske aspekter af livet for ham er meningsfulde [...]

Skjulte træk

[..] Han vil have svært ved at håndtere konflikter, der kræver en mere nuanceret opfattelse end hans kompromisløse sort-hvide holdning ­ f.eks. et skænderi eller en separation mellem forældrene eller tyranni og grusomhed blandt børnene i skolen. Jo mere Norman Vincent nægter [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han har en så herlig charmerende væremåde og kan være så behageligt medgørlig, at andre let overser den styrke og beslutsomhed, hvormed han efterstræber de ting ­ eller personer ­ han ønsker. Han kan knytte sig med stor intensitet til dem, han holder af, men dette vil som [...]

[..] Det vigtige forhold mellem far og søn vil kunne bidrage meget til Norman Vincents udvikling af tro på livet, og følelsesmæssige konflikter mellem forældrene bør aldrig bruges som begrundelse for at indskrænke den tid, hvor far og søn kan være sammen. Ej heller bør Norman [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt