•    
  Actuele planetaire posities
  25-mei-2018, 08:02 UT/GMT
  Zon44'39"20n58
  Maan1354'55"1s14
  Mercurius2034'41"16n39
  Venus654'24"25n00
  Mars318'48"21s49
  Jupiter1620'13"r15s32
  Saturnus84'51"r22s18
  Uranus030' 5"11n09
  Neptunus1619'37"6s16
  Pluto212'12"r21s33
  Ware Knoop814'52"r18n12
  Cheiron142'49"3n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Norman Vincent Peale [Adb], geboren op 31 mei 1898
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Norman Vincents geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Norman Vincent al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Norman Vincent is een kind dat zich als vanzelfsprekend netjes gedraagt, en dat uit is op hoffelijkheid, orde, evenwicht en duidelijkheid in de omgang met anderen, in het bijzonder met zijn ouders en met zijn broertjes of zusjes. Hij is ook iemand die op mentaal gebied heel

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Norman Vincents innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij heeft een uiterst romantische instelling, en gelooft als vanzelfsprekend in de heldere moraal die uit sprookjes spreekt. Hij gelooft in onveranderlijke grote waarheden, zoals ware liefde, waar nooit iets mis mee gaat, het goede, dat uiteindelijk het kwade overwint, en [...]

[..] Voor Norman Vincent zijn ze zelfs belangrijker, en zijn ouders moeten wellicht nog leren inzien, dat deze ogenschijnlijk oppervlakkige aspecten van het leven voor hem diep waardevolle symbolen zijn. Ze geven aan dat de wereld een mooie en weldadige plek is om te wonen, een [...]

Verborgen trekjes

[..] Want in die benadering is geen plaats voor nuances ­ dingen zoals een ruzie, of de scheiding tussen zijn ouders, of dat hij door andere kinderen op zijn kop gezeten wordt op school, of dat die hem zonder consideratie behandelen. Hoe meer Norman Vincent weigert onder ogen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij kan zich sterk aan iemand op wie hij gesteld is hechten, maar het is niet waarschijnlijk, dat hij dat openlijk zal laten merken. Sterke emoties, zoals jaloezie of woede, komen tot uiting in allerlei kleine manoeuvres, waarmee hij probeert de aandacht te trekken van iemand [...]

[..] Deze belangrijke relatie kan heel veel bijdragen aan het vertrouwen dat Norman Vincent in het leven moet krijgen, en conflicten tussen zijn ouders mogen nooit gebruikt worden als excuus om te beknibbelen op de tijd die vader en zoon met elkaar kunnen doorbrengen. Ook mag [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst