•    
  Planetpositioner
  19-Jan-2018, 08:33 UT/GMT
  Sol2912'39"20s19
  Måne2359' 8"14s19
  Merkur1123'25"23s28
  Venus136'53"20s51
  Mars2534'18"18s25
  Jupiter1944' 1"16s37
  Saturn329'18"22s30
  Uranus2441'30"9n03
  Neptun1222'42"7s45
  Pluto1924'10"21s37
  Sand Månek.1454'21"16n22
  Chiron2513'16"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Dwight D. Eisenhower [Adb], født 14 Oktober 1890
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Dwight D.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Dwight D. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Følelsesladede sætninger som "Hvis du ikke gør, som jeg siger, er du et egoistisk og hårdhjertet barn", og autoritære kommandoer som "Gør det, fordi jeg siger det", hvormed man prøver at tvinge ham til at opføre sig på en måde, man selv synes er rigtig, kan meget vel give [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Dwight D.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Det betyder ikke, at Dwight D. ikke bryder sig om andre. Tværtimod er der udvalgte mennesker, som betyder enormt meget for ham, og han kan være meget trofast og vise varig kærlighed. Men han er en meget privat person, og dette vil blive mere og mere tydeligt, efterhånden [...]

[..] Som følge heraf vil han sommetider kunne vise en ejendommelig voksen selvbeherskelse. Han finder ikke drilleri eller tyranni spor morsomt og vil ikke tolerere det; han vil kunne give igen med en styrke, der kan overraske andre mere tykhudede børn. Ringeagt og latterliggørelse [...]

Skjulte træk

[..] Hans instinktive mistro over for deltagelse i grupper kan være baseret på reelle oplevelser af andres sårende opførsel, men den kan også næres af fantasier om at blive afvist, der intet har med virkeligheden at gøre. Uanset om det skyldes det ene eller det andet, vil positive [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Opmærksomhed og interesse betyder meget for ham ­ han har behov for at blive lyttet til, ikke bare kærtegnet ­ og lige så meget betyder alle de små, men vigtige tegn på hengivenhed, som bekræfter, at kærligheden ikke bare tages for givet. Han forstår umiddelbart høflige [...]

[..] Hvis disse områder af livet ikke tidligere har været en del af faderens livsstil, kan forholdet mellem far og søn være en god lejlighed for dem begge til at begynde at opdyrke dem. Konflikter mellem forældrene indbyrdes eller jalousi hos andre medlemmer af familien bør aldrig [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt