•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 06:09 UT/GMT
  Zon034'31"0n14
  Maan1632'10"11n51
  Mercurius1642' 6"9n26
  Venus1742'42"6n08
  Mars22' 0"23s31
  Jupiter2259'39"r17s20
  Saturnus831' 4"22s17
  Uranus2654'14"9n52
  Neptunus1433'35"6s55
  Pluto211'42"21s27
  Ware Knoop1352'22"r16n40
  Cheiron2826'14"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Golda Meir [Adb], geboren op 2 mei 1898
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Goldas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Golda al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Daar kan zij maar moeilijk mee overweg, maar het grote punt is, dat zij deze emoties waarschijnlijk meer en meer zal proberen te verbergen achter de beminnelijke en redelijke kant van haar karakter, zo groot is haar verlangen om het de mensen die iets over haar te zeggen [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Goldas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het lijkt wel of het gewone op zichzelf gericht zijn en de normale subjectieve beleving die kinderen hebben bij haar ontbreken, als je let op de vreemd volwassen loyaliteit die haar eigen is. Haar leven lang wil zij voelen dat haar bestaan een bepaalde zin heeft, iets wat [...]

Binnenin Golda is een soort touwtrekken aan de gang tussen wat zij met haar zintuigen waarneemt en wat haar fantasie wil. Zij is vermoedelijk het meest op de hand van het eerste, want zij is erg zintuiglijk ingesteld. Zij stelt niet alleen lekker eten en mooie dingen op [...]

Verborgen trekjes

[..] Dit soort fantasiebeelden compenseert het gevoel van beperking dat zij soms heeft, omdat zij zich sterk aan de buitenwereld en aan wat anderen willen moet aanpassen. Dit klinkt natuurlijk allemaal wat overdreven, maar waar het op aan komt is dat zij zichzelf wat meer moet [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is alsof zij voortdurend de verzekering wil krijgen dat zij deel uitmaakt van één grote mensenfamilie, die onderling door hun gemeenschappelijke angsten, verlangens, dromen en behoeftes op een diep en mysterieus niveau verbonden is. Zij reageert direct op pijn en verdriet [...]

[..] Het is echter wel belangrijk dat Goldas moeder zorgt dat haar dochter haar niet ziet als een kwetsbaar slachtoffer van 's levens moeilijkheden, maar als een vrouw die haar eigen boontjes kan doppen, en wier leven de consequenties van haar eigen keuzes weerspiegelt. Als haar [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst