•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 17:57 UT/GMT
  Zon23'23"0n49
  Maan713'50"16n52
  Mercurius1654'12"9n39
  Venus1933'29"6n53
  Mars252'45"23s32
  Jupiter2256' 4"r17s18
  Saturnus834'58"22s17
  Uranus2658'59"9n54
  Neptunus1436'53"6s54
  Pluto213' 5"21s27
  Ware Knoop1344'41"r16n42
  Cheiron2831'34"2n33
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Gennaro Acquaviva [Adb], geboren op 14 maart 1935
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Gennaros geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Gennaro al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] De oorzaak daarvan ligt dan in ogenschijnlijk kleine en onbelangrijke dingen, maar daarachter gaat de echte reden schuil van zijn verwarring en boosheid. Hij is ook niet afkerig van een beetje emotionele manipulatie, door te gaan zitten pruilen of zich wat hulpeloos voor [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Gennaros innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Maar naarmate hij groter wordt zal hij meer en meer gaan begrijpen waar de oorzaak ligt, en zijn eerste reactie zal zijn om hulp en troost te bieden ­ ook al houdt dat niet meer in dan gewoon naar iemand toegaan van wie hij weet dat die verdrietig is, en hem of haar even [...]

[..] Als hij wat ouder is wordt het mogelijk om deze overactieve verbeeldingskracht op een heel positieve manier te kanaliseren, en vermoedelijk zal dan blijken dat hij over een ongewoon talent beschikt op het gebied van muziek maken, schilderen of gedichten maken. Hij is uiterst [...]

Verborgen trekjes

Gennaro verlangt heel erg naar emotionele intimiteit. Toch bezit hij diep van binnen een aantal onstuimige en individualistische trekjes die, als ze aan de oppervlakte komen, uiterst ontregelend en verrassend kunnen werken, speciaal bij iemand die normaal zo sympathiek [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Er is kans dat hij in emotioneel opzicht vaak gerustgesteld moet worden ­ hoewel het niet waarschijnlijk is dat hij daar openlijk om zal vragen. Het ligt meer voor de hand dat hij juist zal proberen om aan te voelen wat anderen nodig hebben. Door op hun gevoelens te reageren [...]

[..] Daarvoor moeten plichten en verantwoordelijkheden soms even opzij gezet worden, want de geestkracht die hoop en enthousiasme geven, en die Gennaro van zijn vader verwacht te krijgen, zal hij uiteindelijk innerlijk tot de zijne maken. Die geestkracht zal dan later als hij [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst