•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 11:34 UT/GMT
  Sol021'25"20s04
  Måne742'30"10s35
  Merkur132'11"23s27
  Venus31'48"20s33
  Mars2616' 2"18s35
  Jupiter1953' 0"16s40
  Saturn336'44"22s30
  Uranus2442'31"9n03
  Neptun1224'43"7s44
  Pluto1926'27"21s36
  Sand Månek.1455'23"16n21
  Chiron2515'53"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Usher [Adb], født 14 Oktober 1978
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ushers fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Usher med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

Inderst inde i Ushers sensitive og givende personlighed ligger et dybt behov for at høre til og en stærk trang til følelsesmæssig kontakt med andre. Det vil helt sikkert have en god indflydelse på hans fremskridt i skolen, hvis han kan være iblandt skolekammerater, der

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ushers indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Når verden ikke passer til denne forestilling, vil han være tilbøjelig til at trække sig tilbage til sin fantasiverden og prøve at undgå situationer og personer, der truer med at ødelægge hans indre fred. Han kan have svært ved at tage til genmæle over for mere aggressive [...]

[..] Forældrene behøver ikke vogte over ham for at få ham til at passe sit skolearbejde ­ hvis et fag vækker hans interesse, vil han kun være glad for at arbejde med det. Usher er også meget nysgerrig over for livet ­ så vær forberedt på uendelige rækker af spørgsmål om alt muligt. Hvis det [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Det kan blive nødvendigt at opmuntre ham til i sine forhold til andre at hævde sine egne følelser og lære at acceptere andres behov for større distance og bevægelsesfrihed. Frem for alt er følelsesmæssig samhørighed af afgørende betydning for Ushers velbefindende, og han [...]

[..] Sådanne romantiske drømme er vigtige for Usher, men de bør afbalanceres af et solidt følelsesmæssigt forhold, der lader ham opleve sin far som et virkeligt og fejlbarligt menneske og ikke bare som en flygtig skikkelse af mystik og utilgængelighed. Da Usher længes efter at [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt