•    
  Actuele planetaire posities
  22-mei-2018, 09:20 UT/GMT
  Zon114'46"20n24
  Maan412'25"12n02
  Mercurius1459'15"14n40
  Venus323'40"25n03
  Mars218'16"21s54
  Jupiter1641' 6"r15s38
  Saturnus814' 7"r22s18
  Uranus021'10"11n06
  Neptunus1617' 8"6s17
  Pluto214'42"r21s32
  Ware Knoop824'14"r18n10
  Cheiron136'42"3n48
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Garry Marshall [Adb], geboren op 13 november 1934
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Garrys geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Garry al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] In feite zijn Garrys wisselende stemmingen een aanduiding van het feit dat hij van binnen heel graag minder afhankelijk wil worden ­ eerst van zijn ouders en van het gezin, en dan van zijn vriendjes, vriendinnetjes en leraren. Het betreft allemaal personen die teveel in

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Garrys innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Garry is een kind met een onstuimige, onversaagde en eigenzinnige instelling. Ook al is hij nog heel klein, hij zal zich steeds instinctief verzetten tegen allerlei beperkingen die hem worden opgelegd, en koppig proberen om zijn wensen en verlangens er bij de buitenwereld [...]

[..] Ook als hij nog heel klein is moeten zijn ouders goed tegen zijn emotionele ontboezemingen kunnen, zonder dat ze terugschrikken voor de heftigheid ervan. De kans bestaat dat gezinsleden die wat afstandelijker zijn, of wat meer geremd, zijn intens emotionele karakter soms [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij broertjes of zusjes heeft die hun hulpeloosheid beter durven laten merken zal er waarschijnlijk een polarisatie optreden, waarbij hij de "sterke" figuur zal worden. Hoewel hij van tijd tot tijd dezelfde hulpeloosheid voelt, kan hij dat gewoon niet laten blijken zonder [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is belangrijk, dat zijn ouders hem niet blootstellen aan snijdende kritiek of allerlei vernederende terechtwijzingen, want hij mist het zelfvertrouwen om er vlug weer bovenop te komen, en zal gaan geloven dat hij niet iemand is om van te houden. Als hij gekwetst en in [...]

[..] Dit laatste kan te vinden zijn in de natuur, de muziek, de kunst of de geschiedenis, maar ook in zoiets als leren schaken, in alle dingen die een uitdaging vormen, niet zozeer voor het lichaam, als wel voor het intellect. Als deze kanten van het leven bij vader nooit aan [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst