•    
  Planetpositioner
  23-Mar-2018, 15:28 UT/GMT
  Sol256'46"1n10
  Måne1947'18"18n54
  Merkur1652'55"r9n43
  Venus2040' 2"7n20
  Mars323'10"23s32
  Jupiter2253'44"r17s18
  Saturn837'13"22s17
  Uranus271'51"9n55
  Neptun1438'50"6s53
  Pluto213'53"21s27
  Sand Månek.1342'17"r16n43
  Chiron2834'46"2n34
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Ed Jr. Begley [Adb], født 16 September 1949
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ed Jr.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Ed Jr. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Men med forståelse og støtte fra omgivelserne vil han, efterhånden som han vokser op, opdage at begge personlighedssider lige fuldt er hans, og at de er lige givende. Et fintmærkende sanseapparat er blandt de egenskaber, Ed Jr. er begavet med. Han vil sikkert allerede meget

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ed Jr.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Ed Jr. har et åbent hjerte og en stærk indføling i andre. Efterhånden som han vokser op, vil han sikkert blive mere optaget af at tage sig af andre ­ især mindre søskende, kæledyr og hjælpeløse væsener af enhver slags ­ end optaget af at tilfredsstille sine egne behov. Efterhånden som [...]

[..] Vær omhyggelig med ikke at komme til at udnytte hans instinktive medfølelse. Han har behov for et nært forhold til andre, men man bør passe på ikke at tildele ham en slags forældrerolle, bare fordi hans egne forældre måske ikke altid magter det. Det vil være meget uklogt [...]

Skjulte træk

[..] Forældrene og familien kan gøre meget for at give ham den hjælp, han behøver til at skabe fred imellem de stridende dele af sin natur. Men en sådan hjælp kan kun realiseres i en atmosfære af følelsesmæssig oprigtighed i familien. Det kan blive nødvendigt, at forældrene først [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Ed Jr. er meget modtagelig og sensitiv på det følelsesmæssige plan, og han knytter bånd til dem, han holder af, gennem et fint net af nonverbale signaler, der uophørligt overfører emotionelle meddelelser. En rolig, varm atmosfære, kærlige blikke, en blid stemmeføring og [...]

[..] Det er derfor vigtigt, at faderen giver sig selv lov til at fremtræde som et almindeligt menneske og ikke gemmer sig bag en traditionel faderlig autoritet for at kunne føle sig stærkere. Bagved Ed Jr.s stærke tilknytning til sin far ligger en dyb medfølelse, som måske ikke [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt