•    
  Actuele planetaire posities
  20-mei-2018, 10:24 UT/GMT
  Zon2921'53"20n01
  Maan642'40"18n27
  Mercurius1126'34"13n21
  Venus13'28"25n02
  Mars136' 7"21s57
  Jupiter1655'19"r15s41
  Saturnus819'55"r22s17
  Uranus015' 8"11n04
  Neptunus1615'21"6s17
  Pluto216'15"r21s32
  Ware Knoop823'50"r18n10
  Cheiron132'27"3n47
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Ed Jr. Begley [Adb], geboren op 16 september 1949
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Ed Jr.'s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Ed Jr. al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is mogelijk dat hij in lichamelijk opzicht al snel veel kan, want zijn lichaam heeft een goed coördinatievermogen en hij kan zich heel elegant en sierlijk bewegen. Buiten in de natuur zijn, muziek en ritmiek vormen waarschijnlijk al heel vroeg een bron van vreugde en

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Ed Jr.'s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

De kern van Ed Jr.'s openheid wordt gevormd door een groot vermogen om zich in anderen in te leven. Bij het opgroeien wordt waarschijnlijk duidelijk dat hij meer betrokken is op wat er om hem heen gebeurt, dan dat hij zichzelf op de eerste plaats stelt. In het bijzonder [...]

[..] Ed Jr. laat zich gemakkelijk meeslepen door wat er onderhuids allemaal aan emoties speelt, en probeert daar dan de verantwoordelijkheid voor op zijn schouders te nemen, en zo'n last kan geen enkel kind natuurlijk dragen. Wees voorzichtig, en maak niet onbewust misbruik van [...]

Verborgen trekjes

[..] Zij kunnen hem de steun bieden die hij nodig heeft om te bereiken dat deze beide oorlogvoerende componenten van zijn karakter vrede met elkaar sluiten. Die steun kan echter alleen gegeven worden, als er binnen het gezin een klimaat heerst waar men in emotioneel opzicht eerlijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Ed Jr. is emotioneel gezien erg ontvankelijk en gevoelig. Hij onderhoudt contact met iedereen die hem na aan het hart ligt via een breekbaar web van non-verbale signalen, dat dient om onophoudelijk emotionele boodschappen door te geven. Een serene, warme atmosfeer, gebaren [...]

[..] Het is daarom belangrijk, dat zijn vader zichzelf ook laat kennen als een mens van vlees en bloed, en zich niet verschuilt achter een of ander oerbeeld van vader als autoriteit, alleen maar om zichzelf daardoor sterker te voelen staan. De jongen is erg gehecht aan zijn vader, [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst