•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 22:36 UT/GMT
  Sol537'13"21n14
  Måne447'42"8s21
  Merkur2345' 6"17n43
  Venus849' 7"24n55
  Mars350'16"21s47
  Jupiter169' 7"r15s29
  Saturn759'32"r22s19
  Uranus034'52"11n11
  Neptun1620'52"6s15
  Pluto210'46"r21s33
  Sand Månek.81'17"r18n16
  Chiron145'59"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Dewain Valentine [Adb], født 27 August 1936
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Dewains fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Dewain med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Imidlertid har han også et stærkt fantasiliv, og disse to sider i hans personlighed vil kunne forårsage en vis spænding, som vil kunne mildnes gennem forståelse og støtte fra omgivelserne. Du vil sikkert opleve, at denne fantasibetonede og uforudsigelige side af Dewain giver

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Dewains indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Forældrene vil sommetider kunne føle sig overvældet af Dewains ustandselige spørgen, især hvis de ikke kender svarene. Men de kan hjælpe ham meget ved at anerkende, hvor utroligt vigtig en forståelse af verden er for ham. Han har ikke nogen rigtig tiltro til instinkter eller [...]

[..] Dewain vil sommetider kunne afsløre en imponerende skarpsindighed og dybde i sine tanker, der bygger på hans omhyggelige og rolige observation af alt i sine omgivelser. Han har sikkert en vældig god hukommelse og vil klare sig særdeles godt i de skolefag, der kræver tålmodighed, [...]

Skjulte træk

Under Dewains rolige og beherskede overflade ligger der en skjult verden af mærkelige drømme, eksotiske fantasier og turbulente følelser. Efterhånden som han bevæger sig op gennem barndommen og i stigende grad definerer virkeligheden ud fra konkrete kendsgerninger og begreber, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han kan sommetider være forstyrrende og opmærksomhedssøgende, men en sådan opførsel vil som regel afspejle en dyb ængstelse over uordentlige omgivelser eller en forestående forandring eller krise. På det følelsesmæssige plan har Dewain et behov for en stadig bekræftelse [...]

[..] Den mentale side af dette forhold mellem far og søn er meget vigtig, idet de kan være sammen i en fælles verden af idéer under Dewains opvækst. Det, han virkelig behøver af sin far, er venskab i ordets dybeste forstand ­ et bånd, der bygger på og næres af en ægte frisindet, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt